Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fájáskor, hol fáj?

Fájáskor, hol fáj?

Figyelt kérdés
Az egész méhed,hasad fáj vagy csak az alhasad,vagy a derekad,hátad?
2014. febr. 13. 12:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem az alhasam, de a szobatársamnak és egyik ismerősömnek például csak a dereka.
2014. febr. 13. 12:21
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem az alhasam, mégis az esett a legjobban amikor a férjem a hátam legalját masszírozta olyan erősen hogy bekékült a keze.
2014. febr. 13. 12:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem mindenhol fájt, de én ágyhoz voltam kötve és fekve kellett vajúdnom (korábbi császár + elöl fekvő méhlepény miatt)
2014. febr. 13. 12:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem a derekamból indult a fàjdalom, majd átsugárzott az alhasamba.
2014. febr. 13. 12:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak a méhszájam és hüvelyem fájt, sem a hasam, sem a derekam nem.
2014. febr. 13. 13:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem először csak az alhasam fájt, majd az egész hasam. Utána már a derekamba és a combomba is átsugárzott a fájdalom, a végén már mindenütt fájt, még a lábujjam is. Ahogy erősödtek és sűrűsödtek a fájások, úgy terjedt tovább a fájdalom is az egész testemen, de ahogy írtam, az hasam alján érzetem először.
2014. febr. 13. 13:25
 7/13 Verucs válasza:
Figyi az az igazság, hogy ezt a fájdalmat nem nagyon lehet leírni Ezt nem tudod semmihez hasonlítani. Nekem is mondtak mindenfélét hogy mit fogok érezni és köze nem volt hozzá. Ha eljön az idő azt nem fogod összetéveszteni semmivel. Annyit még esetleg tudok mondani hogy ezek a fájások rendszeresek lesznek.
2014. febr. 13. 13:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem 4 ujjnyi tágulásig csak a hasam alja fájt kegyetlenül, utána pedig az egész hasam, de se a derekam se semmi másom, pedig azt mondták, hogy ki fog sugározni. Ez teljesen egyénfüggő szerintem.
2014. febr. 13. 14:49
 9/13 anonim ***** válasza:
nekem "csak" a hasam fájt. Bordaivtől lefelé, csak elöl, mint egy bazinagy erős gyomorgörcs. Sem derék, sem szemeremcsont táji fájdalom nem.volt. Az utolsó 2 centinel viszont éreztem hogy feszített a baba feje a méhszájnál.
2014. febr. 13. 16:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem az alhasam fájt.
2014. febr. 13. 16:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!