Szerintetek tegyek az ágyra valamit ha esetleg beindul a szülés ne koszoljam össze?
Szintén éjjel magzatvízelfolyás az ágyban. Tök mindegy lett volna h van-e alattam valami, mert akkor a műagyag elvezette volna a szőnyegre vagy a férjem felére. Nekem az összes víz elfolyt. De valahogy eszembe se jutott az ágy :D Csak felkeltettem a férjem, hogy hozzon törölközőt, erre hozott egy kéztörlőt :D szegényt leordítottam, hogy hozzon nagyobbat :D
Délután mire hazaért nagyjából megszáradt az ágy, semmi baja nem lett, azóta is azon alszunk.
Ha drága ágyunk/matracunk lenne akkor a következő alkalommal tuti vennék valami gumilepedőt.
En tettem magam alá éjjelente, a kisagyba való méretűt, de minden reggelre osszagyurtem kicsire :) nem vagyok egy nyugodt alvó
Egyébként en csak annyit éreztem, hogy mintha valami nem lenne oké, felkeltem, es mar folyt is mindenhova. Ágyra szerencsére nem
Köszi a válaszokat. Igazság szerint nem egy drága fajta ágy sőt. De most nem akarozik arra is költeni ha esetleg eláztatnám.Elég lesz az orvost meg a szülésznőt kifizetni, meg a hülye auto is most krepállt be egy gyors szervízt muszály leszünk beiktatni ha azzal akarok szülni menni. Egy hete meg uj gumi kellett rá mert valaki kiszurta de ugy h a ragaszto se fogta meg, pedig még garanciás volt. Ránk jár a rúd.......
Vettem ma ilyen egyszerhasználatosat a csaj a boltban ezt ajánlotta mert ennek van egy ilyen nedvszivo rétege és az alatt van a nejlon. És csak 150 ft volt. Ugyh 2őt vettem. Aztmondta a legtöbb kismama ezt viszi ugyanerre a többi meg megveszi a 4-6ezer forintosat. Aztmondta szerinte a célra tökéletesen megfelel főleg hogy elég vastag.(kb mint egy eü betét)
Gyogyászati segédeszközök boltjában vettem. Ott lehet venni járokeretet felnőttpelust ilyeneket. Én ugy kértem hogy matracvédő lepedő de nem ez a neve, de a csajszi tudta mit akarok. Én elmondtam hogy felnőtteknek való vízhatlan lepedő kéne vagy mi. Egyből mutatott ott 6fajtát megkérdeztem az árat is.
De patikában is lehettséges hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!