Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek tegyek az ágyra...

Szerintetek tegyek az ágyra valamit ha esetleg beindul a szülés ne koszoljam össze?

Figyelt kérdés
Bocsi lehet bután hangzik de az jutott az eszembe ha esetleg magzatvíz elfolyással vagy vérzéssel indul be majd a szülés épp mikor pihenek,alszok, magam alá raknék olyan lepedőt mint amit a kocsinek is vettem.Hogy maga az ágy ne ázzon el, ne kelljen a férjemnek még azt is kitakarítani. Vagy butaság? Vagy ennyire nem fogom eláztatni az ágyunk?
2014. febr. 11. 17:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, nekem elfolyt a magzatvíz az ágyban, fekve, elöntött. Akkor nem is foglalkoztunk vele, hajnalban történt. A férjem este hét körül ért haza, teljesen megszáradt az ágy. Másnap reggel átsikálta az ágyat, kutya baja sem lett. Persze, nem árt ezt kivédeni, ha már eszedbe jutott. :)
2014. febr. 11. 18:00
 12/23 anonim ***** válasza:
Én is tettem lepedőt alá (vizálót) és a takarómat is átcseréltem egy régire, mert amúgy egy drága paplanom van amit nem lehet mosni. Végül nem történt semmi az ágyban, de jobb félni mint megijedni.
2014. febr. 11. 18:19
 13/23 anonim ***** válasza:

Szintén éjjel magzatvízelfolyás az ágyban. Tök mindegy lett volna h van-e alattam valami, mert akkor a műagyag elvezette volna a szőnyegre vagy a férjem felére. Nekem az összes víz elfolyt. De valahogy eszembe se jutott az ágy :D Csak felkeltettem a férjem, hogy hozzon törölközőt, erre hozott egy kéztörlőt :D szegényt leordítottam, hogy hozzon nagyobbat :D

Délután mire hazaért nagyjából megszáradt az ágy, semmi baja nem lett, azóta is azon alszunk.

Ha drága ágyunk/matracunk lenne akkor a következő alkalommal tuti vennék valami gumilepedőt.

2014. febr. 11. 19:13
 14/23 anonim ***** válasza:

En tettem magam alá éjjelente, a kisagyba való méretűt, de minden reggelre osszagyurtem kicsire :) nem vagyok egy nyugodt alvó

Egyébként en csak annyit éreztem, hogy mintha valami nem lenne oké, felkeltem, es mar folyt is mindenhova. Ágyra szerencsére nem

2014. febr. 11. 19:25
 15/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igazság szerint nem egy drága fajta ágy sőt. De most nem akarozik arra is költeni ha esetleg eláztatnám.Elég lesz az orvost meg a szülésznőt kifizetni, meg a hülye auto is most krepállt be egy gyors szervízt muszály leszünk beiktatni ha azzal akarok szülni menni. Egy hete meg uj gumi kellett rá mert valaki kiszurta de ugy h a ragaszto se fogta meg, pedig még garanciás volt. Ránk jár a rúd.......

Vettem ma ilyen egyszerhasználatosat a csaj a boltban ezt ajánlotta mert ennek van egy ilyen nedvszivo rétege és az alatt van a nejlon. És csak 150 ft volt. Ugyh 2őt vettem. Aztmondta a legtöbb kismama ezt viszi ugyanerre a többi meg megveszi a 4-6ezer forintosat. Aztmondta szerinte a célra tökéletesen megfelel főleg hogy elég vastag.(kb mint egy eü betét)

2014. febr. 12. 11:58
 16/23 anonim ***** válasza:
Hol vetted kedves kérdező? Nekem is aktuális lesz majd,sejtem milyenre gondolsz mert nekem a kórházba császár után vmi ilyesmit raktak alám a vérzés felfogására.
2014. febr. 12. 15:16
 17/23 anonim ***** válasza:
előző vagyok, csak azt nem tudom hol vegyek ilyet és hogy hogy kérjem.
2014. febr. 12. 15:17
 18/23 A kérdező kommentje:

Gyogyászati segédeszközök boltjában vettem. Ott lehet venni járokeretet felnőttpelust ilyeneket. Én ugy kértem hogy matracvédő lepedő de nem ez a neve, de a csajszi tudta mit akarok. Én elmondtam hogy felnőtteknek való vízhatlan lepedő kéne vagy mi. Egyből mutatott ott 6fajtát megkérdeztem az árat is.

De patikában is lehettséges hogy van.

2014. febr. 12. 17:06
 19/23 A kérdező kommentje:
ja azt is elmondtam mire kell és hogy a magzatvíz azért nem 3dl melyik birná. Mingyárt keresek képet rolla
2014. febr. 12. 17:07
 20/23 A kérdező kommentje:
megvan egyszer használatos betegalátét a neve és itt a link neten is lehet venni. De nekem utbaesett a bolt laborba voltam.
2014. febr. 12. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!