Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti milyen érzésekkel mentetek...

Ti milyen érzésekkel mentetek szülni?

Figyelt kérdés
2heten belul szulok.de valamiert nagyon felek.tudom hogy bem jo szorongani,probalok is tenni ellene.amikor majd eljon az ido vajon elmulnak ezek az erzesek vagy csak felerosodnek?
2014. febr. 10. 01:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon izgatott voltam. Az járt a fejemben, hogy végre megláthatom a kisfiam. Nem féltem egyáltalán. Nekem magzatvízelfolyással kezdődött, az vicces volt,mint a Niagara :D

Ha ott leszel a szülőágyon akkor már nem fogsz szorongani :) Gyors szülést kívánok

2014. febr. 11. 12:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Én tiszta izgatott voltam annyira vártam már hogy lássam a kislányom ááá de jó is volt az az érzés főleg mikor a kezembe kaptam!!! :) Sztem normális dolog hogy félsz az mindenkibe van főleg az elsőnél mert nem tudja milyen a másodiknál meg azért mert már tudja milyen.. ;) Könnyű szülést és sok boldogságot a babádhoz!
2014. febr. 11. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!