Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy álljak a dokimhoz ezután?

Hogy álljak a dokimhoz ezután?

Figyelt kérdés
8napja szültem császárral,a khban meg voltam elégedve az orvosommal.nem egy babusgatós doki ,igazából csak azokat az infóka közli amiket kellenek,meg válaszol a kérdéseimre.Tehát nemegy beszélgetős orvos.Nem is ez a gondom,mert az alatt a pár nap alatt amíg bennt voltam minden nap felhívott vagy bejött,de mikor bementem hozzá varrat szedésre-távozás után 2nappal,meg sem kérdezte,hogy vagyunk a hasamat meg sem nézte szinte,hogy a méhem mennyire húzódott vissza-amíg a bennt lévő ügyeletes dokik mindig megnézték..s ő telefonon keresztül hagyta jóvá,hogy hazamehetek.Kikapta a varratot válaszolt 3 kérdésemre,de onnantól azt éreztem azalatt a kb 1 perc alatt amíg ez lezajlott,hogy add már ide a pénzt és menjél.Odaadtam egy üveg bor kíséretében és már kint is voltam.Ez kb 3perc volt mindennel együtt.a férjem is csak pislogott,hogy ennyi..úgy érzetem magamat mint egy a sok közül ,pedig fogadott orvosom.ráadásul mikor kijött a vizsgálóból(én pont wc-n voltam)elment a férjem mellett(pedig ismeri együtt jártunk hozzá vizsgáléatra és a szülésnél is ott volt)és utánna fordult vissza megköszönni neki a juttatást-pedig annyit kapott amennyit kért...szóval ez is olyan furi volt azt mondja a párom..Nem tudom,hogy álljak hozzá,mert úgy gondolom egy fogadott dokinak szerintem nem így kéne viselkednie,hanem arra kéne igyekeznie,hogy megtartsa a betegeit,mert még én is akarok majd másik babát de nem tudom ezek után nála fog e világra jönni majd...Nem tudom ,hogy álljak hozzá pl. a 6hetes kontrollon is.?Mit tegyek,azóta ez jár a fejemben állandóan...mióta a varratszedés volt,hogy miért is történt ez így..segítsetek ha van tippetek.Köszi
2008. júl. 19. 22:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsi: "Ha meg nem, akkor nem pénzért nem!"
2008. júl. 21. 09:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Én úgy mentem szülni,hogy azért választottam ezt a khzat,hogy jó élményekkel távozzak.Szerencsére ez így is lett.Nem akartam csak azért a saját khba menni,hogy megszüljek és ha kijövök azt monjam kibírtam valahogy.így biztos,hogy lesz kedvem szülni legközelebb is,pedig elég kemény a császár utáni pár nap,de ezek a szenek felettetik..de amúgy meg nem is ez volt a kérdésem....nem más orvost ítélek el,de nincs ideje sztem nagyon az embernek kísérletezni sem azalatt a 9hónap alatt,pláne ha végig melózik....na mindegy.
2008. júl. 21. 09:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Én két gyereket szültem ugyanannál a dokinál. Ahogy írtad,ő is olyan aki elmondja amit kell,de többet nem,csak még a kérdéseimre felel. Ennek ellenére nagyon szimpi volt. Azért választottam,mert ő nem kért fix összeget. Sőt,azt mondta ő szülésért nem kér pénzt, de ránk bízza.

Mi mindkettőnél adtunk (2év volt közte). A második után a varratszedésnél rákérdezett hogy nem akarom rendezni a szülést? Pedig a férjem már odaadta kórházban. Jó mi? Azt se tudtam mi van hirtelen. Kevesli vagy feledékeny? Kiderült,mert hazafelé már hívott is,hogy összekevert egy másikkal és elnézést kért. Még kontrollra visszamentem,de többet oda én nem megyek az biztos.

Magánrendelőjébe jártam,fogadott orvos volt alkalmanként nem kis összegért.

Mivel gyereket nem akarok többet,jó lesz mostantól az SZTKs rutinvizsgálat is.

2008. júl. 21. 15:15
 14/14 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzá szólónak.Látod kicsit ezt érzem én is akkor te is át tudod érezni mi a bajom..Detto ugyan ez.Szimpi volt,de azt érzem csak a pénzért csinált mindent.Nekem ennyi nem elég.
2008. júl. 22. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!