Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés = aranyér, ezután...

Szülés = aranyér, ezután mindig így lesz? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Szőrnyű ez az aranyér, szülésig azt sem tudtam mi az, reméltem, hogy nem is jön ki, de tévedtem. Külső, fáj is vérzik is. Nem mindig, de ha előjön, akkor napokig szenvedek, csíp, nehéz ülni. Ki hogy viseli és milyen szer vált be a legjobban? Együtt lehet élni vele?
2010. márc. 9. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az intimtorna javíthat rajta. Anyumnak is van, neki is a szülésektől jött ki és amita 1 éve tornázik már sokkal jobb, nem jön ki erőlködésnél és nem vérzik neki. Amúgy van vmi lézeres műtét is, de nem tudom, hogy eredményes e, majd vki megírja. Nekem szerencsére nem jött ki, én már a terhesség előtt és végig intimtornáztam.
2010. márc. 9. 12:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is intim tornáztam, mondjuk nem tanfolyamon, hanem, amit olvastam róla azt csináltam. Majd még utánaolvasgatok, és folytatom most is.
2010. márc. 9. 12:06
 3/12 anonim ***** válasza:

szia,

sajnos tudom miről beszélsz, nekem is igy volt. kb. szülés után 8-9 hónappal múlt el... sok krémet kipróbáltam, de nem használt semmi :( ha lehet mondani "magától" elmúlt... kitartás!!

Ági

2010. márc. 9. 12:07
 4/12 A kérdező kommentje:

ÁGINAK!

Úgy legyen, nekem amúgy is van épp elég bajom: migrénes vagyok és fáj a derekam egyfolytában, mióta megszültem, most megyek MRI-re, cytomegalovírusom is van, úgyhogy ez már nem hiányzott.

2010. márc. 9. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom... hát remélem, Neked is igy lesz!! akkor tényleg kitartást!!

Ági

2010. márc. 9. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én ugyanígy jártam, nagyon szenvedek az aranyértol, néha ulni is alig tudok, eléggé szokott vérezni is, már sok krémet probáltam, de semmi :((
2010. márc. 9. 14:17
 7/12 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó!

Akkor nem vagyok egyedül. Próbálkozok én is másfajta krémmel. Te voltál dokinál vele valamikor?

2010. márc. 9. 14:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!A fiam születésekor(13éves) nekem is előjött.Reparon krémet használtam rá és 1hét alatt rendbe jött.Kúppal együtt hatásosabb.

2hónapja szültem újra és nem jött ki:)Meglepődtem rajta.

2010. márc. 9. 14:59
 9/12 anonim ***** válasza:

én nem voltam dokinál, hiszen marhára fáj, nem mertem elmenni... Reménykedem, hátha... Most megpróbálok ulofurdot venni, úgy hallottam, vkinek az is segít. Próbáld meg te is :)

14:17-es voltam

2010. márc. 10. 10:18
 10/12 A kérdező kommentje:

Kipróbálom a Reparont meg az ülőfürdőt is. Kell valamilyen szert a vízben használni?

Örülnék, ha valami segítene már, lassan már nem merek elmenni wc-re! :(

2010. márc. 10. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!