Szülés = aranyér, ezután mindig így lesz? Kinek mi vált be?
szia,
sajnos tudom miről beszélsz, nekem is igy volt. kb. szülés után 8-9 hónappal múlt el... sok krémet kipróbáltam, de nem használt semmi :( ha lehet mondani "magától" elmúlt... kitartás!!
Ági
ÁGINAK!
Úgy legyen, nekem amúgy is van épp elég bajom: migrénes vagyok és fáj a derekam egyfolytában, mióta megszültem, most megyek MRI-re, cytomegalovírusom is van, úgyhogy ez már nem hiányzott.
nagyon sajnálom... hát remélem, Neked is igy lesz!! akkor tényleg kitartást!!
Ági
Szia Utolsó!
Akkor nem vagyok egyedül. Próbálkozok én is másfajta krémmel. Te voltál dokinál vele valamikor?
Szia!A fiam születésekor(13éves) nekem is előjött.Reparon krémet használtam rá és 1hét alatt rendbe jött.Kúppal együtt hatásosabb.
2hónapja szültem újra és nem jött ki:)Meglepődtem rajta.
én nem voltam dokinál, hiszen marhára fáj, nem mertem elmenni... Reménykedem, hátha... Most megpróbálok ulofurdot venni, úgy hallottam, vkinek az is segít. Próbáld meg te is :)
14:17-es voltam
Kipróbálom a Reparont meg az ülőfürdőt is. Kell valamilyen szert a vízben használni?
Örülnék, ha valami segítene már, lassan már nem merek elmenni wc-re! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!