Szülés = aranyér, ezután mindig így lesz? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
Szőrnyű ez az aranyér, szülésig azt sem tudtam mi az, reméltem, hogy nem is jön ki, de tévedtem. Külső, fáj is vérzik is. Nem mindig, de ha előjön, akkor napokig szenvedek, csíp, nehéz ülni. Ki hogy viseli és milyen szer vált be a legjobban? Együtt lehet élni vele?2010. márc. 9. 11:57
11/12 anonim válasza:
Ulofursonél csak kamillát kell tenni a víbe, én is most próbálom. Remélem beválik :)
12/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam megírom nektek, hogy egyszer kipróbáltam az ülőfürdőt, nem sokkal azután, hogy valaki itt megírta, és azóta semmi bajom. Kopp-kopp-kopp. Ajánlom másnak is!!!! És köszi!
2010. ápr. 28. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!