Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy álljak a dokimhoz ezután?

Hogy álljak a dokimhoz ezután?

Figyelt kérdés
8napja szültem császárral,a khban meg voltam elégedve az orvosommal.nem egy babusgatós doki ,igazából csak azokat az infóka közli amiket kellenek,meg válaszol a kérdéseimre.Tehát nemegy beszélgetős orvos.Nem is ez a gondom,mert az alatt a pár nap alatt amíg bennt voltam minden nap felhívott vagy bejött,de mikor bementem hozzá varrat szedésre-távozás után 2nappal,meg sem kérdezte,hogy vagyunk a hasamat meg sem nézte szinte,hogy a méhem mennyire húzódott vissza-amíg a bennt lévő ügyeletes dokik mindig megnézték..s ő telefonon keresztül hagyta jóvá,hogy hazamehetek.Kikapta a varratot válaszolt 3 kérdésemre,de onnantól azt éreztem azalatt a kb 1 perc alatt amíg ez lezajlott,hogy add már ide a pénzt és menjél.Odaadtam egy üveg bor kíséretében és már kint is voltam.Ez kb 3perc volt mindennel együtt.a férjem is csak pislogott,hogy ennyi..úgy érzetem magamat mint egy a sok közül ,pedig fogadott orvosom.ráadásul mikor kijött a vizsgálóból(én pont wc-n voltam)elment a férjem mellett(pedig ismeri együtt jártunk hozzá vizsgáléatra és a szülésnél is ott volt)és utánna fordult vissza megköszönni neki a juttatást-pedig annyit kapott amennyit kért...szóval ez is olyan furi volt azt mondja a párom..Nem tudom,hogy álljak hozzá,mert úgy gondolom egy fogadott dokinak szerintem nem így kéne viselkednie,hanem arra kéne igyekeznie,hogy megtartsa a betegeit,mert még én is akarok majd másik babát de nem tudom ezek után nála fog e világra jönni majd...Nem tudom ,hogy álljak hozzá pl. a 6hetes kontrollon is.?Mit tegyek,azóta ez jár a fejemben állandóan...mióta a varratszedés volt,hogy miért is történt ez így..segítsetek ha van tippetek.Köszi
2008. júl. 19. 22:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%

a hat hetes kontrollra menj el hozzá de te is légy olyan mint ő

vled is a probláéma hogy félsz a dokidtól, mi is féltünk de aztán addig mentünk amíg nem találtunk egy olyan orvost akitől nem kell félnünk, nem is szó szerintei félelem nem igazán lehet elmodani de tudom hogy mit érzel nekünk 5 orvvosunk volt és a hatodik felet meg de ő tökéletes, legalábbis eddig az volt majd aztán meglátjuk

hidd le hogy nem te vagy az orvosért hanem ő van érted és ezt igy is kell kezelni

GRATULÁLIK A BABÁHOZ, SOK ÖRÖMET ÉS MÉGTÖBB BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK

üdv: két kicvi lány anyukája

2008. júl. 19. 22:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor ez egy idiota. válasz másik dokit. nekem a doki a korházba nemkért soha pénzt aztmondta majd találkozunk még. de mikor meg magánrendelőjébe mentem soha nemkérte azt a pénzt. elég rendes de hozzám nemjárt nagyon be énmeg ezt hiányoltam. szerintem semiképp ne szülj nála.
2008. júl. 19. 23:40
 3/14 anonim ***** válasza:
77%
Na! Ennyit a "dugjunk sok pénzt a doki zsebébe, attól minden jobb lesz" dologról. Sajnálom. Mennyi ilyet hallani! Biztos a babó hálásabb lett volna, ha ráköltöd azt a rengeteg pénzt. Mi az, hogy "annyit kapott, amennyit kért?" Szörnyűűű..
2008. júl. 20. 10:13
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

hát ez tényleg felháborító! de ezek szerint kell néhány ilyen eset, hogy az anyukák rájöjjenek, attól, mert fizetnek a dokinak, nem lesz jobb.

ébresztő! fizetünk TB-t! miért kell pénzelni a dokikat! utána meg csodálkozunk, hogy le sem sz*rnak bennünket! gondolom, nem 2 ezret kért..., inkább költötted volna a családodra és szültél volna az ügyeletesnél!

2008. júl. 20. 10:29
 5/14 A kérdező kommentje:

NOs félre értitek!!!

A lényeg,hogy én a dél tepsibe taroznék és oda semmi képpen nem akartam menni!!Más khba meg csak választott dokival lehet szülni!

Amikor a magán rendelőjébe mentem nem volt semmi gond,de elveszítettem a kerső képességemet és szóltam neki és nem tudok(a végén)már két hetente menni hozzá.Ekkor mondta megérti menjek a khba.Mentem ott gyorsan lerendezett nem is problémáztam rajta.A szülés jó volt és utánna lelkiismeretesen felhívott vagy bejött hozzám minden nap.

Amikor kiengedett a khból rá 2 napra kellett mennem a varratszedésre na és akkor volt nekem olyan hidegzuhis a dolog.MEg sem kérdezte,hogy vagyunk,meg sem nézte a hasamat mennyira ment vissza a méhem-pedig egy másik ügyeletes doki a khban méhösszehúzó cseppeket rendelt el,kikapta a varratot válaszolt 3kérdésemre,de már azt láttam a szemében,hogy add már ide a zacsit(amiben a bor és a boríték volt)..és már kint is voltam..ez kb 3-4perc alatt zajlott le.És amit a férjem mesélt,hogy szinte elment mellete és úgy fordult vissza megköszönni a pénzt,hát azon totál kiborultam...úgy gondolom én is,hogy ő van értünk.Én orvosokkal dolgoztam együtt-nem félek tőlük,igaz nem szülészekkel,de ezt a palit már tényleg nem értem..most csak úgy válltunk el hívjam a 6hetes kontrollkor..de ezek után már lehet én fogom kérni,hogy a khba mehessek-hogy ne kelljen neki lóvét adni,mert csalódott vagyok..és nem azért a pénzért,de ugy gondolom ha már felfogadtam és meg is voltam eddig elégedve vele,mért ingatja meg a véleményemet?...akarok még babát de elgondolkozok,hogy nem fogok nála szülni többet,ez most akkor megérte neki???Amúgy én úgy fogom fel ezt a magándokis dolgot is,hogy ezt is a kicsire és magamra költöm,mert megnyugtat,ha tudom rendesen megvizsgálnak és miden vizsgálatra elküld..,mert hallok azért már sztorikat is,de nem gondoltam,hogy a végén ilyen darab darabra megyek én is,nem pedig egy paciens leszek a szemében..s a legrosszabb ez egy fiatal doki-lehet köztünk kb 8év korkülömbség...

2008. júl. 20. 14:08
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos, amikor mindenki fizet, nem te vagy: "a betegem, aki fizet és ezért megkülönböztetett figyelembe részesítem" páciensem. Csak egy vagy a sok tejelő közül.
2008. júl. 20. 15:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van,de akkor ,hogyold meg,hogy olyan khban szülj ahol elis látnak,mert én olyanban szültem.Egy szavam sem lehet az o9ttani ellátásra,nagyon jól éreztem magamat bennt,amíg nem vagyok biztos,hogy a sajátomban is ugyan ez lett volna..
2008. júl. 20. 19:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Válts.

Az én orvosom sem támogatott mikor baj lett a terhesség alatt,majd mivel meg kellett szakítani a terhességet SOTE-re mentem,majd hazajöttem hozzá egy nyamvadt papíré a táppénzemhez,mivel meg sem kellett vizsgálnia elfogadta a 6000.-Ft-ot,a vizitdíjat és még utánna tudtam meg,hogy tőle szivárgott ki a hír rólam,hogy mi történt,tehát megszegte az orvosi titoktartást és ez egy elismert főorvos itt.

Ha nem érzel törődést gyere el onnan.

2008. júl. 20. 19:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Már megszültem,ot nem volt semmi gond,most már a 6hetes kontrollra kellene mennem majd...,denem tudom,hogykezeljem a dolgot...furi ,mert a khban nem volt rossz tapasztalatom vele,csak a varratszedéskor érzetem azt,hogy le vagyok ejtve....
2008. júl. 20. 20:16
 10/14 anonim ***** válasza:
De miért feltételezed, hogy alapból rád sem bagóznak? Nem kell ezt megoldani. Hallani olyat, hogy nem fizet valaki, mégis 100%-ban el van látva. Ha meg nem, akkor legalább pénzért nem! De nem tehetik meg, hogy nem látnak el, ők orvosok, felesküdtek arra, amit tesznek, hosszú éveket tanultak érte. Ez a dolguk és bizalmat érdemelnek. Utólag, ha elégedett az ember adhat valami ajándékot.
2008. júl. 21. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!