Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rémálmok szülés előtt?

Rémálmok szülés előtt?

Figyelt kérdés

Nem tudtam kipihenni magam az elmúlt napokban. Mindig ahogy elalszom, olyanokat álmodok, hogy lehetetlen helyeken (utcán, lépcsőházban stb.) szülöm meg a babát, ha pedig kórházban, akkor ott meg elrabolják, ellopják tőlem.

Más is volt így? Mit lehetne csinálni, hogy nyugodtabban aludjak?

2014. febr. 9. 11:55
 1/3 Gyönyörűséges ***** válasza:
Én is nagyon rosszakat álmodok :( akár a babával akár nem...elég rossz. Tanácsolni nem tudok semmit sajnos, lehet innod kéne valami gyógyteát elalvás előtt, vagy van homeopátia is ilyen problémákra. Vagy kérd meg a párod, hogy masszírozzon, simogasson elalvás előtt :)
2014. febr. 9. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Én meg azt álmodtam, hogy valami uszodában szültem meg és hozták a gyerekemet egy nejlonzacskóba, hogy ne legyen vizes mellettem a medencébe. Aztán visszaküldtem az ápolókkal, hogy ne így hozzák már ide nekem, erre bevitték a konyhára, ott megsütötték és körettel tálalták nekem a medencébe...aztán közöltem, hogy hormálisak vagytok én ezt nem eszem meg, erre mondták hogy ok akkor elcsomagolják és egy műanyag kajás dobozba hozták vissza..:S szerinted? Pedig nem is idegeskedek.. én amúgy a gyömbért ajánlom, mármint rendesen a gyökeret otthon elkészíted szörpnek, vagy este teának nekem az hatott anno.Vagy a legjobb ha csak kúraszerűen lereszelsz gyömbért és reggel este egy kanál mézzel megeszed. Halk zene alvás előtt, pozitív gondolatok ilyesmi. Én 20 hetes vagyok, de eddig sajnos csak rossz álmaim voltak a babával, semmi kellemes élmény..:(
2014. febr. 9. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, ez ijesztő, de szerintem normális. Hiszen állandóan a babával meg a szüléssel foglalkozol tudat alatt is. Elalvás előtt próbálj meg tudatosan kikapcsolni, megnyugodni, relaxálni. Fekete teát ne igyál már délutántól. Majd elmúlik. :)
2014. febr. 10. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!