36 + 3 hetes terhesen ha megszületik a baba, akkor már minden rendben lenne vele?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 17:34
1/7 anonim válasza:
Koraszülöttnek számít, de igen minden rendben lenne vele.
2/7 anonim válasza:
valószinüleg igen és már nem nagyon koraszülött. Már valószinüleg 2 kg fölött lenne tehát hazaengedhetö rendes idöben majd ha eszik rendesen.
3/7 Puliszkas válasza:
Nem igazán számít már koraszülöttnek,és nyugodt lehetsz,ha eddig minden rendben volt vele,valószínű úgy is lesz.Egyébként egy egészséges, problémamentes terhességben fejlődött baba már 33 hetesen is totál életképes és 2 kg körüli.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megnyugtattatok. Igazából minden rendben csak ma eléggé görcsöltem és keményedtem. Igaz elmúlt,de elgondolkodtam,mi lenne,ha...
2014. febr. 7. 18:54
5/7 anonim válasza:
nekem 35 hetesen született 2015 grammal. ő koraszülött volt, de teljesen egészséges a kis súlyt leszámítva. Egyébként a 36. héten már nem számit koraszülöttnek
6/7 anonim válasza:
36+6ra szültem a kisfiam, 2480 grammal 45 centivel. sajnos papírforma szerint korababa, de semmi baja nem volt azon kívül, hogy fázott:) most 3 hós és 5500 gramm, 60 centi.
ne aggódj, már bőven életképes, semmi gond nem lenne :)
7/7 anonim válasza:
Semmi gond nem lenne, ha eddig minden rendben volt az én kislányom 36+5 naposan született 2490 gramm és 47 cm volt nem került át a koraszülött osztályra. Most már 13 hónapos és a korához képest nagy baba sokat játszik, magyaráz, ácsorog stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!