Szerintetek ki lehet bírni a szülést kiabálás, sikítozás, ordibálás nélkül?

Szia, én nagyon jól tűrtem a dolgokat a kitolási szakaszig.
Faros baba volt 4,5 kilóval. Hát amikor a doki azt mondta, hogy nem nyomjak, közöltem vele, akkor csinálja ő, mert nekem bizony nyomnom kell :-). Ezt is csak útolag, a férjem elmondásából tudom, mert az a 10 perc teljesen kiesett az emlékezetből. 3xor hánytam közben, veszekedtem a dokival, a szülésznővel, és a férjemmel. Amikor megszületett a lányom mintha minden elszállt volna. Kb 2 óra volt mire rendberaktak annyira szétszakadtam, de megérte :-)
Amúgy később senki nem hányta a szememre, még a szülésznő is azt mondta, hogy nagyon jól bírtam, a doki szerint sem volt semmi rendkívüli, csak a férjem lepődött meg nagyon :-)

Én 3szor is kibírtam "csendben" a szenvedést. Illetve a 3.babám elég nagy volt,és a kitolásnál egy kicsit kiáltottam,de ez már csak a vége volt...
Egyébként meg az embert olyankor tökre nem érdekli semmi. Ha kiabálni van kedved,kiabálj.
Tőlem megkérdezték,hogy nézhetnek e nőgyógyász hallgatót közben ahogy szülök. Intettem,hogy jöhetnek. Egy egész foci csapat sem zavart volna,pedig amúgy nagyon szégyenlős vagyok :))

25 orat vajudtam,de nem kiabaltam.Ugy ereztem el venne azt a keves eromet is ami volt.
Viszont mindenki mashogy reagal ugy h ha erzi h kiabalni kell hat kiabaljon.
De az tenyleg durva amit az egyik valaszolo irt h hisztizik h szedjek ki a babat belole...no comment

Kibírtam én is, egy hangom sem volt azt mondták.
Egyszer volt, amikor hörögve felnyögtem, azt hiszem a 2. tolófájás végén. Rosszul vettem a levegőt és el is rontottam a nyomást.
Nem szabad kiabálni, mert elpocsékolod az erődet. Ezt mondják a szülészorvosok is.
Ki lehet bírni. A nyögés viszont nem kiabálás és sok esetben az erőlködéssel együtt kiszakadhat belőled.
Nyugi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!