Gátmetszésnél hogy szedik ki a varratokat, ha még vérzik az anyuka?
Figyelt kérdés
És hát ugye még biztos vérzik akkor. Hányadik nap szedték ki nektek?
Első babámat császárral szülte, egy hét után szedték ki a varratot, de ott le sem kellett vetkőzzek, csak a bikinivonalt szabaddá tenni.
Most várom a második babánkat, szeretnék természetes úton szülni. És el sem tudom képzelni, hogy tudják kiszedni a varratot ha közben meg még van vérzés...
2014. febr. 5. 08:44
11/12 porcukormókus válasza:
Nekem az utolso korhazi napon szedtek ki mindketszer. Nem hinnem, hogy ez nehezseget okoz a dokinak. Amikor osszevarrnak, akkor verzel csak igazan, nem?
12/12 anonim válasza:
Nekem egy het utan szedte ki a doki, szinten felhelyezett addig egy vizes vattakorongot, 1 perc es kesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!