Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen az amikor begyullad a...

Milyen az amikor begyullad a gátseb? van szaga? Ilyenkor a varratokat hogyan szedik ki, h ne fájjon?

Figyelt kérdés
8napja szültem, fàj a gàtsebem egy ponton a hüvelyemnél. Feszìt, ha rosszul mozdulok akkor olyan érzés mintha szétakarna szakadni. Kellemetlen szaga is van.
2013. jan. 8. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kellemetlen szaga a vérzés miatt van.Ott azért feszül mert húzódik jobb lesz majd ha kiveszik a varratokat.Mondjuk nem értem miért nem vették már ki .Nekem 3-4 nap múlva kiszedték.
2013. jan. 8. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
a dokit meg nem érdekli hogy be van e gyulladva és fáj akkor is kiveszi.De ki lehet bírni
2013. jan. 8. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Tessék fogni egy tükröt, és megkukkantani. Ha váladékozik, vörös és duzzadt akkor be van gyulladva.

Normális esetben is feszít és húzódik, de lehet, hogy csak a varratok bántják. El sem hiszem, hogy van, ahol még nem felszívódóval varrnak.

2013. jan. 8. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
szülés után két nappal eléggé felduzzadt, a falat kapartam a fájdalomtol! felszivodo varrataim voltak de a doki kivett egy szélső varratot hogy ne húzodjon annyira. senkinek nem kivánom azt a fájdalmat de tul éltem és már az asztalrol leszállva sokkal jobb volt.
2013. jan. 8. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha úgy látod,hogy be van gyulladva,akkor én kamilla teás borogatást tudok ajánlani,az mindig minden gyulladásra jó!!Vegyél a gyógyszertárban kamillát,főzd meg és borogasd egy nap többször is.Szerintem jót fog tenni a gyulladásra.

23 hkm

2013. jan. 8. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:
körömvirág krém nagyon sokat segített
2013. jan. 9. 09:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vâlaszokat! Felszìvòdò varrataim voltak, az orvosom tegnap este kiszedte mert nem kezdtek el kipotyogni. Megszűnt a feszîtő érzés és nincs gyulladâsba.
2013. jan. 9. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
örülök, hogy jobban vagy, és nem volt nagyobb probléma
2013. jan. 9. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!