A felszívódó varratokat érezhetem? Szúrhat? 1 hete szültem.
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 17:25
1/7 anonim válasza:
Én két hónapja szültem, kívül-belül varrtak,a méhemet is,de semmit nem éreztem hogy szúrna vagy ilyesmi,úgyhogy sztem nem fogod! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom már mi lehet. Mintha húzná vagy rángatná vki cérnával és tü lenne benne. Nagyon kellemetlen.
2012. aug. 23. 17:47
3/7 anonim válasza:
Lehet nagyon meghúzott egy varrást és azt érezheted.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a cérna lóg ki belőle! Nekem lógott egy kicsit, mert szétnyílt, majd levágtam rövidebbre :) Semmi baj nem lett belőle, és nem is piszkált utána
5/7 anonim válasza:
Igen, még néhány hétig szurkálhat.
6/7 anonim válasza:
igen, erezheted a felszivodo varratokat. A szervezeted probalja kidolgozni magabol. En is ereztem, 2 napig szurt, nagyon idegesitett es ingerlekeny voltam tole. 2 nap utan este fogtam egy ollot es egy tukrot es sikerult elvagnom a csomot es szepen kipottyant a varrat. Leirhatatlan megkonnyebulst ereztem. Parnapmulva ismet erztem valamit.(nem tudtam hany varrat volt bent) Mar sokkal batrabban, nem varva 2 napot "kiszereltem" magambol. es igy tovabb... 6 varratot szedtem ki magambol az 5. hetig, a tobbitmar nem kellettvagni, csak egy picit meghuztam es szepen fajdalom nelkul kijottek. De micsoda megkonnyebules volt minden alkalommal! Ha nem vallalod be magadnak esetleg kerd meg a parodat hogy segitsen, ha o sem akkor menj vissza a dokidhoz, majd o kiszedi, ha erzed akkor biztos latszodik is. Jobbulast neked! Szedesd vagy szedd ki, nem eri meg vele szenvedni.
7/7 anonim válasza:
Simán szúrhat, de lehet, hogy inkább húzódik. Én nem javasolnám, hogy magad kiszedd, mert egy rossz lépés, és elszakadhat a seb. Ki fog jönni magától. Addigis kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!