Felszívódó gátvarrat? Ki, mit tud erről? Tényleg jobb mint a sima varrat?
Nekem felszívódó meg sima is volt, semmi különbséget nem éreztem, annyit hogy a felszívódó nekem nagyon sokáig megvolt, mert nem potyogott ki, majdnem "vittem" a 6 hetes kontrollra, már nagyon idegesített. Húzott, büdösnek éreztem magam tőle, ahogy kezdett kilökődni, megint fájt, meg majdnem szívrohamot kaptam tőle, amikor megláttam a wc-ben, hirtelen nem tudtam, mi az:)
A simával is megszívtam, volt ugyan varratszedés a hazajövetel előtt, de egy csomó valahogy bent maradt a sebben, és mikor elkezdett kilökődni, begyulladt az egész seb, ülni alig tudtam. Aztán kihúztam.
Nekem is felszívódó volt csak, és azt mondta a szülésznőm, hogy örüljek, hogy a doki azzal varrt.
Na aztán a szobatársaim mentek varratszedésre és volt, amelyik könnyes szemmel jött vissza, annyira kellemetlen volt neki a varratszedés. Nekem egy "bekukkantással" elintézte a doki.
Bár egy picit én is meglepődtem mikor fürdés után a törölközőmön ott figyelt egy darabka és azt sem tudtam mi az. :)
Szia!
Nekem is felszívódó varrat volt. Szerintem jobb, mert nem kell varratszedésre menni.
Nekem az első szülésemnél felszívódó varratom volt, pár hét múlva begyulladt és eredeti állapotában szedte ki az orvos, az kegyetlenül fájt, alig bírtam a kocsiba beülni, hogy hazavezessek. Ez egyedi eset, hogy a szervezetem nem fogadta be.
A második szülésnél már simán varrtak, és szerintem jobban izgultam, mint amennyire fájt, amikor kiszedte.
Most a harmadikat várom, biztos simát kérek.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!