Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Spontán szülés után mennyi...

Cs.betti kérdése:

Spontán szülés után mennyi ideig fáj a varrat?

Figyelt kérdés
21 hetes kismami vagyok az első babámmal, és kicsit félek, de nem igazán a szüléstől, hanem az utána jövő fájdalomtól, ami miatt nem tudok annyira a babámra figyelni, mint szeretnék. Mire számítsak?

2012. júl. 27. 11:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyit kell varrni? Elsőnél repedtem-szakadtam, kellett vagy 2 hét mire már nem feszült, húzodott. Ülni tudtam, de fájt, kellemetlen volt nagyon.

2. baba gátvédelmes volt, szülés után 2 órával már az ágyon ültem és küldtem az sms-eket....

2012. júl. 27. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb 3 hétig volt kellemetlen egy kicsit, főleg kocsiban, ha ülni kellett sokáig. De annyira nem fàjt, inkább csak feszítettek a varratok. Szülés után pár órával már ültem, mászkáltam, tologattam a picit. Én az első nagyvécézéstől tartottam, de azzal sem volt gond. Ne izgulj, annyi adrenalin szabadul fel benned, hogy nem is fogsz igazàn arra figyelni, hogy fáj :))
2012. júl. 27. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ.. Valaki már gátvarrás után törökülésben ül, én pl 2 hétig szenvedtem tőle, kívül-belül repedtem, nem tudtam ülni sem.
2012. júl. 27. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem gátmetszés volt, nem repedtem! Már azon az estén sem fájt, és azóta sem!
2012. júl. 27. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!