Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyibe kerülhet egy dúla...

Mennyibe kerülhet egy dúla fogadása?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem nagyon vagyok otthon ebben a témában és szeretném a véleményeteket kikérni hogy egyáltalán érdemes-e, ha igen akkor mennyibe kerülhet? Nem a buta megjegyzésekre lennék kíváncsi hanem a tapasztaltabb emberek véleményére! Előre is köszönöm!!

2014. febr. 3. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem, ha minden jól megy, lesz dúlám. Engem megnyugtat, most is segít a tanácsaival és olyan dolgokat is meg tudok vele beszélni, amit mással nem. Pl. nekem rengeteget számít, hogy nőként megért, és ha zokogva mondom el neki, hogy egy hisztis p...a vagyok és nem értem magamat sem, akkor mosolyogva megnyugtat, hogy nem vagyok (ill. mindenki az a terhesség alatt, legfeljebb a mérték változik).

Kb 20 és 40 közötti összeget szoktak kérni.

2014. febr. 3. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Alternatív szúlés témakörből írtam a szakdolgozatom és akkor beszéltem dúlával is.Ő akkor azt mondta,h nekik nincs tarifájuk,mindenki annyit ad nekik amennyit szán.
2014. febr. 3. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:
En is beszeltem egy dulaval.mutatott egy szerzodest abban 50ezer ft volt irva tarifanak.orvos plusz fogadott szuleszno mellett nekem mar picit sok...
2014. febr. 4. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!