Mennyibe kerül ha dúla segítségével szeretnék szülni?
Figyelt kérdés
Honnan lehet megtudni az árát? Mert ugye csak nem kérdezhetem végig az összes dúlát...2013. júl. 4. 07:16
1/5 anonim válasza:
Az árat nem tudom, viszont a dokival majd beszéld meg mindenképp, hogy így szeretnél szülni, nem mindenki szereti őket. Az enyém a dúla említésére közölte, hogy úgy ő nem vállalja a szülést. Maradtunk a dokinál, így végül nem lett dúla.
2/5 A kérdező kommentje:
Én nem akarok fogadott orvost. Bőven elég volt az első szülésnél. Soha többet nem engedek dokit a szülésem közelébe csak akkor ha gond van..
2013. júl. 4. 12:08
3/5 anonim válasza:
Szerintem te szülésznőt akarsz fogadni.
4/5 anonim válasza:
Nálunk ha nincs fogadott doki,fogadott szülésznő sincs:D
Én maradnék a dokinál,ebben a dúla dologban nem hiszek:)
Bocsi....
5/5 anonim válasza:
Dúla= LAIKUS asszonytársi segitség! olyan,mintha egy barátnödnek adnál pénzt. Mindenképpen tudakold ki,h ahol szülni szeretnél beengedik e a dúlákat!(a férjed mellé,vagy csak helyette) A szülészeten nem szeretik öket,amúgy nagyon kevés a jó dúla,(dúla bárki lehet 2 napos képzés) igy nagyon figyelj oda,h kit választasz!!!kb. 20 ezer Ft körül mozog az ár (+,- 10 000),ebben a szülöszobai támogatás szerepel.Egy holisztikus szemléletű szülésznö az sokkal többet tud tenni,mert az szakmailag is ott van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!