Milyen szakképzés kell ahhoz, hogy dúla lehessek?
Figyelt kérdés
még nincs szakmám, és ezen gondolkozom.... van egy babám, most vele vagyok itthon, gondoltam ez alatt az idő alatt meg lehetne csinálni, már ha olyan a képzés.2013. júl. 29. 13:40
1/6 anonim válasza:
A Module szervez képzést, de van más dúlaszövetség is.
2/6 anonim válasza:
Dúla képzés 2 napos!!! Nem is szakma ez...Rengeteg dúla van,ilyen 2 napos tanfolyamon szerzett,nem igazán mész vele semmire! Megélni meg aztán a sok-sok éves dúlák se tudnak belöle,akinek rengetek szakképesitése is van mellette.
Nem tudom milyen végzettséged van stb.,de pár hónap alatt ha elvégzel pl.egy bolti eladó,vagy recepciós képzést sokkal többre mész,és ebböl pénz is látsz!
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
nem a pénz miatt csinálnám egyáltalán, hanem mert szeretnék "segíteni" és csodálatos dolog az egész szülés-születés. .. igen elmehetnék szülésznőnek is akár, de az minimum főiskola, azt nem igazán tudnám végigvinni. DE nagyon aranyos vagy, hogy felhívtad a figyelmem az anyagiakra is, köszönöm :)
2013. júl. 29. 23:11
4/6 anonim válasza:
rendes szakma még,kicsit hason szőrü -a kisgyermek gondozó nevelö-bölcsédébe,gyermekotthonba dolgozhatnál 0-3 éves gyerekkig,érettségi után 2 év,könnyű suli,és sok öröm van benne,hiányszakma igy el lehet helyezkedni benne hamar! :)
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan megcsinálhatod a dúla képzést,mert csak a javadra válik!Én is elvégeztem,de sose tudtam használni,(nincs rá igény)de a köv. szülésemnél az onnan szerzett tapasztaltok is jók voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!