Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek is sok cuccotok volt a...

Nektek is sok cuccotok volt a kórházi táskában?

Figyelt kérdés
Tényleg csak azt pakoltam be ami kell,de lett egy bőrönd(nem a legkisebb fajtàból) es egy sport tàska amibe a szülőszobàba való dolgokat pakoltam.nàlunk mindent kell vinni a babânak és magunknak is.még evőeszközt is.szerintem igy egyàltalàn nem sok ez a két tàska,de a párom szerint igen.nyugtassatok meg,hogy ti is úgy néztetek ki mint aki egy hétre megy nyaralni.:-)
2014. jan. 28. 08:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
egy utazótáskával és egy pelenkázó táska méretű válltáskával mentem..Ebből a köntösöm foglalt sok helyet.Én is vittem mindent mindkettőnknek
2014. jan. 28. 08:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Én két hét múlvára vagyok kiírva, én is csak azt pakoltam be, amit "kötelező" vinni, de két nagy utazótáska tele lett így is. :) És párom majd behozza az utánpótlást, ha valami kimaradt vagy kevés. Úgyhogy szerintem nem pakoltunk sokat :)
2014. jan. 28. 08:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy hatalmas sporttáskám volt, abba éppen hogy bele tudtam préselni az összes holmit. A babának adtak ruhát a kórházban, és otthon is hagytam dolgokat, hogy ha szükséges, akkor hozzák be.
2014. jan. 28. 08:50
 4/11 anonim ***** válasza:

A borondben can minden egyeb, egy kezitaskaba az "azonnal kell" felszereles.

Mint pl. tusfurdo, haloing, gyerkocnek kezdoruha, zokni, eldobhato bugyi, betet,stb

2014. jan. 28. 08:59
 5/11 anonim ***** válasza:
én is két táskával mentem, de a szülőszobai a szülés után azonnal ment is haza, úgyhogy a végén csak 1 táska maradt
2014. jan. 28. 09:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is két táskám volt + a kzsvér levételéhez szükséges újabb táska. Ami nem kellett a szülőszobára, a kocsiban várt, utána hozta fel a férjem. De én is úgy néztem ki, mint aki nyaralni indul.
2014. jan. 28. 09:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Rengeteg cuccom volt, pedig tényleg csak a szükséges dolgokat raktam be. Egy nagy utazotaska, meg egy kisebb volt nalam, hat a fürdőkopeny es a papucs mar eleve 1 csomó helyet elfoglalt. Ugy néztem ki, mint aki költözik :)
2014. jan. 28. 11:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem fognak râm furàn nézni.:-)köszönöm a vàlaszokat.:-)
2014. jan. 28. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is rengeteg cuccom volt, csomó mindent nem használtam :). De szerintem mindenki ilyen sok cuccal megy, mert mindenre felkészül. Én nem használtam szoptatós melltartót, meg melltartóbetétet, mert amíg hazajöttünk alig indult be a tej, hálóingből is összesen kettőt használtam, pedig vittem 4-et, a betárazott kajákat sem ettem meg, a kórházi kaja egész jó volt, csak az innivalókat. Szóval ne aggódj, mindenki sok cuccal megy, nem lehet tudni előre mi fog kelleni és mi nem.
2014. jan. 28. 12:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is rengeteg cuccom volt, de őszintén szólva sok tök fölösleges dolog is a táskába került. Követtem a védőnő által adott listát, de a fele cucc fölös volt. Mondjuk rajtam jó nagyot röhögött a dokim, amikor felvételnél ültem a padon, mellettem a kis húzós bőröndöm, a másik oldalamon meg ott ült egy kikent nem magyar nő összeszorított lábakkal és egy Profis szatyorral a kezében. :-D Na ő nem pakolt sokat.
2014. jan. 29. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!