Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudom valaki a Margit kórházba...

Tudom valaki a Margit kórházban olyan nôgyógyászt ajánlani aki nem fix áron vállal szülést?

Figyelt kérdés
Hanem te adsz amennyit gondolsz.
2013. ápr. 6. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Mihályi István doktor
2013. ápr. 6. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:

dr.Szigethy Adrienn

Kétszer szültem nála,nem mond fix árat!

Nagyon tudom ajánlani,kedves,megértő,a Margitban az egyik "legrugalmasabb" orvos,gátvédelem párti.

2013. ápr. 7. 13:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat.Dr.Szigethy Adrienn az orvosom most,de vàrandòs ô is ès màr nem tudja vègig kìsèrni a terhessègem. Egyèbkènt ô tènyleg nagyon rendes orvos.Pont ezèrt az egyik szemem sìr a màsik örûl...
2013. ápr. 7. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudtam hogy várandós,ősszel voltam nála utoljára..

Ő nem javasol valakit maga helyett?Vagy nem olyan szimpi,akit mond?

Esetleg más kórház?

2013. ápr. 7. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is a Szigethy doktornőt akartam ajánlani, nála szültem 2 éve és most is nála fogok...nem is tudtam hogy várandós, 5 hete voltam nála utoljára, akkor még nem látszott rajta és nem is mondta (mondjuk én 3,5 hét múlva szülök, gondolom akkor én még tudok nála szülni, különben szólt volna hogy átadna másnak), holnap megyek hozzá megint.

Amikor az első babámat szültem, és úgy volt, hogy a szülés körüli időszakban van 1 nap, amikor nem tudna bejönni a kórházba, akkor a Mihályi doktorral beszélte meg, hogy ha pont aznap szülnék akkor nála fogok, és nekem őt nagyon dícsérte akkor, szóval szerintem ha a doktornővel meg vagy elégedve akkor biztos vele is meg lennél (egyébként két barátnőm is szült már a Mihályi doktornál, én is találkoztam vele a kórházban, és nagyon pozitív benyomást tett rám).

2013. ápr. 8. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!