Van itt olyan aki a Péterffy utcai kórházban szült?

Én tavaly júniusban szültem ott, Asbóth doktor úr volt a fogadott orvosom és volt fogadott szülésznőm is, bár ő sajnos csak a vajúdásom második felére ért be. A doktor úrral a legmesszebbmenőkig elégedett voltam, gyakran bejárt a vajúdás alatt, tájékoztatott hogy mi és miért történik. Mikor már a párna szélét rágtam a fájdalomtól, EDA-t adott, amit annyira profin kaptam, hogy szinte meg sem éreztem, és utána sem volt semmilyen mellékhatása.
A csecsemősök segítőkészek voltak, bár ha valamit szeretnél neked kell kérdezni ill. szólni nekik, mert nem fognak kérdezgetni, hogy minden rendben van-e.
Összességében a teljes személyzet nagyon kedves és segítőkész volt míg bent voltam.
Amelyik nap én szültem, nagyon sok szülés volt, így bár alapítványi szobát szerettem volna, teltház volt. Így egy kétágyas szobába kerültem, a mosdó - zuhanyzó közös volt a többi szobával és a látogatókkal is, és ez nagyon nem tetszett, de kibírtam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!