Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülést terveztünk....

Apás szülést terveztünk. Sajnos nem bírta nézni, ahogy szenvedek, így ki kellett mennie, nagyon nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Hamarosan viszont tervezünk kistesót, és mindenképp szeretném, hogy bent legyen. Hogy tudná felkészíteni magát?

Figyelt kérdés
Igen, néztünk közösen videókat szülésről... Nem segített, élőben valóban sokkal másabb volt.
2014. jan. 25. 11:30
1 2
 11/14 piroska és a farkas ***** válasza:
64%
Szuerintem a többiek - ahogyan én is - a " mindenképpen szeretném, hogy bent legyen " - rész miatt hittük azt, hogy elsősorban Te szeretnéd. Nyilván más a helyzet, ha ő is szeretné, én őszintén szólva nem hiszem, hogy videók nézegetésével erre fel lehet készülni, mert a videó ugyan sokkoló, de egy vadidegen nő van rajta, nem fogja őt félteni mint Téged, a szerelmét,nem lesz rosszul közben fizikálisan is amiatt, hogy ennyire szenved az, akit szeret. Szóval elhiszem, hogy nem segített. Egy ismerősöm azt mondta, nekik az segített az apukának a bentlétkor, hogy elmondták nekik, hogy ez most a babáról szól. Nem arról, hogy ki mennyire fél, mitől irtózik, satöbbi-ez mind másodlagos.Mindemellett azt hiszem, talán a legjobb az lenne, ha nem görcsölnétek erre rá, legyen bent addig, amig bírja, beszéljétek meg ezt. Ne legyen benne rossz érzés, hogy pl. nem jó férj, amiért nem tudja végigcsinálni veled, satöbbi...nyilván nem te mondanád ezt, csak gondoltam, ha esetleg bántja a múltkori, érezheti így.
2014. jan. 25. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Én voltam a szülőágy másik oldalán is gyakorlaton.

Nem érdemes erőltetni, még az idegen kismamák szenvedése is megrázó sokszor, műtéteknél is, miközben figyeli az ember - legalábbis én - nem csak a menetét, módját nézi, hanem szurkol is, hogy minden jól menjen.

Egy ismerős, közelálló személy műtétét nem tudnám megnézni, a komplikációmentes szülését sem, mivel érzelmek kötnek hozzá.

Ebből kiindulva biztosan nem kényszeríteném a páromat, főleg ha egyszer már nem bírta a látványt.

2014. jan. 25. 20:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Erre sehogy nem lehet felkészülni, van aki ilyen alkat. Ha pl. tévében látok vért, műtétet vagy ilyesmi, még eszek is szívesen. De élőben pl. a férjem kézfején lévő három öltésre rá sem bírtam nézni, az öklendezés kerülgetett. Jó, hogy a fejednél nem lát semmit, de hallani hall, meg tudja mi van, így elég a tudat is. Szerintem a videók amúgy pont ezért szarok, kár megnézni. Egyszerűen azt kellett volna kérni, hogy ne lásson SEMMIT, ne hívják oda, ne mutassanak semmit, csak üljön a fejednél és csókolom. Mert így ha direktben nem is látott semmit, a filmek és hangok alapján nagyon is jól tudta, hogy pontosan mi megy ott lett élőben.
2014. jan. 26. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
ha mindenaron azt akarod hogy megutaljon mint not es impotensse valjek veled szemben akkor csak eroltestd. mi a francert kell szerencsetlennek nezni a lilara torzult fejedet a vert a meg mindent amit UTAL. esetleg majd a gyereket is tudat alatt utalni fogja mert o okozza na meg o mint ferfi neked ezt a szenvedest. nem normalis dolog az ilyet eroltetni. es sose fog tudni erre felkeszulni.
2017. nov. 3. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!