Mi kerüljön még a kórházi csomagba?
Sziasztok, 29 hetes kismama vagyok és már elkezdtem összevásárolni azokat a dolgokat amiket a kórházi csomagnak tartalmazni kéne. Leírom mi van meg, esetleg ha tudtok még valamit ajánlani amit kifelejtettem vagy nektek hasznos volt azt megköszönném. Van:
3db szoptatós hálóing + 1db szoptatós pizsama
2db papucs, 1db köntös, bugyik (10db eldobható DM-es+rendes bugyi), szoptatós melltartó+betét a meltartóba, zoknik,törölköző (kicsi+nagy), betét (10db-os jessa inkontinencia betét, meg vettem még always éjszakai betéte bár az csak szárnyasat tudtam venni, nem tudom mennyire lesz jó), tusfürdő, fogkefe, fogkrém, nedves WC papír, Domestosos kendő, meg vettem ilyen lepedőt amit a babák alá is tesznek pelenkázáskor, ami nem engedi át a folyadékot.
A kicsinek majd még megkérdezem a kórházban, hogy mit kell vinni.
Kicsit hosszúra sikerült, de remélem nem felejtettem ki semmit :)
Előre is köszönöm a hozzászólásokat :)
20as meg 4es meg még sok valaszolo vagyok. mostmar odairom a monogrammom. szal S.K. vok
én pont ma voltam A gyerekorvost felfogadni,a védőnök már sürgettek hogy utolso hetem mert utanna csak a körzeti marad. 33.hét amugy.
Persze gondoltam hogy teszek normal bugyit is csak vettem pluszba ilyet..A párom elképedt mikor meglátta hogy mijen jo talalmany nem kell mosni bele is lehet sz.rni...pff hát majd bepisiltem a nevetéstöl. A gátra ill bimbire azért akarok venni krémet mert ismerem a párom tuti nem tudná megvenni nekem,föleg ha én se tudok dönteni sokszor.. Ma is elmondtam mi volt a gyerekorvosnal erre elismétli teljesen mashogy hofy ha megszületik időpontot kell kérni hogy kijöjjoön. Mondom nem majd itthon elmagyarázom... Szegény ilyen dolgokban el van veszve... Férfi,tipikus...meg szerintem izgul is már meg a sok munka....
Na akkor lassan kinyitom a bőröndöt én is,és belepakolok mert 2db türcsi van benne.
S.K.
Utolsó hozzászóló!
Ezek szerint van határideje, hogy hányadik hétig lehet gyerekorvost választani? Mi sem a körzetihez szeretnénk tartozni, de azt gondoltam még korai felkérni.
29 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!