Született valakinek lábbal előre a babája?

Nekem 9 hete volt a császárom, mert végig faros volt a fiam, a végére pedig lábtartásos lett. Nekem nem volt fogadott dokim, de így is befektettek a kiírt időpont előtt 2 nappal. A kiírt napon született meg a babám, a doki azt mondta, hogy mivel első baba, így ha csak simán faros lenne, akkor megkísérelnék a sima szülést, de mivel lábtartásos, így semmi féle képpen nem, mert a méhszáj "rácuppanhat" (a doki szavaival élve) a baba nyakára, mivel a fejecskéje ugye nagyobb, és nincs ami előtte "kitágítsa az utat".
Ha van kiírt időpontod, akkor beszéld meg a dokival, hogy szeretnél 1-2 nappal hamarabb befeküdni, így ha bármi probléma adódna, azonnal intézkednek. Nem erőltetik a sima szülést, ettől nem kell félni.

Szia!
Nekem azt mondta az orvos, hogy vannak olyan esetek, amikor nem engednek simán szülni. Ilyen a harántfekvés és a lábtartás is.

Igen, nagyanyám! Mire beért vele a mentő, már csak a feje volt bent...
Szerintem ne félj, tartalékold az energiádat! Ha ilyen gyors szülésed lesz, akkor nincs félnivalód, ha lassú lesz, akkor meg lesz idő császározni.
De századokon, ezredeken át szültek simán faros babákat. És Te semmivel sem vagy kevesebb!!!

Szia!
Nekem a tesóm született így.a válla kiment és sínben volt egy pár hétig de nem lett semmi baja se anyának se tesónak.ez 24 éve volt.

Én is ebben a helyzetben vagyok . A Babuci török ülésben ül és a 35. hétben vagyok. Nagyon félek ,hogy zajlik majd a szülés.Az elsö fiamat farral szültem de Ő olyan helyzetben volt hogy a feneke volt a szülőcsatornába és a kis lábai a teste előtt.Nehezen de simán szültem .
Nagyon aggódok most mi lesz de bízom az orvosokba hogíy nem lesz baja a babának. Minden jót Neked és írj ha megszületett a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!