Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Született valakinek 28. héten...

Született valakinek 28. héten egészséges babája?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ha valakinek toxémia vagy egyéb ok miatt kellett megindítani a szülést, milyen esélyei vannak a babának?
2010. júl. 14. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyik ismerősömnek 26. hétre született a babája az nem tudom miért (mi volt az oka) már fél éves úgy tűnik egészséges.

2010. júl. 14. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, anyukám a 27. hétre szült, de MAKKEGÉSZSÉGES vagyok! Pedig ennek már huszonegynéhány éve, szóval az orvostudomány nem volt éppen a helyzet magaslatán, mégis egészséges vagyok! Semmi komolyabb egészségügyi problémám nem volt csecsemőkoromban, gyermekkorom óta szenvedek alacsony vérnyomásban, de ennyi.
2010. júl. 14. 12:16
 3/4 anonim válasza:
100%
Én 27 hétre születtem és teljesen egészséges vagyok immár 20éve:)szerencsére.:)
2010. júl. 14. 14:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm a 28. héten szülte meg a kislányát, mert olyan magas volt már a vérnyomása, hogy nem tudtak vele mit kezdeni. A kislány lassan 2 éves, egészséges, és szépen megnőtt.

Másik ismerősömnek beindult a szülés a 28.héten. Ő ikerterhes volt. A babák szépen behozták a lemaradást. Egészségesek, csupán néhány hónapig gyógytornára jártak.

2010. júl. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!