Született valakinek arctartással a babája? (arccal felfelé) Császároztak?

én is végig oxit kaptam, fekve, és semmi nem volt, már hozták nekem is az edát, előtte kaptam még egy hatalmas adag oxitocint, amitől megindultak a tolófájásaim úgy, hogy még a méhszáj nem állt készen. a baba elindult, bentragadt, ezért lett a vákuum. aztán végül csak úgy mellékesen megjegyezte a fogadott orvosom, hogy arccal felfelé jött. ha esetleg ott lett volna a szülésnél végig, akkor talán észreveszi. most így 9 hónap után kezd kicsit összeállni a kép, hogy mi is történt valójában. mert csak félinformációkat kaptam, mindenki ködösített.
tényleg durva, hogy megvágták a babád arcát, de ez így akkor még a jobbik eset volt. mindegy, a lényeg, hogy egészségesek :) csak hát nem volt könnyű. :)

Sziasztok.
Nekem meg hátsó koponyatartással született a babám, ami azt hiszem azt jelenti,hogy túlságosan leszegett fejjel.
Nekem emiatt volt elakadva,és nagyon sokat vajúdtam míg áttoltam a csontos részen,és egyedül!!,mert megmutatta a doki meg a szülésznő hogy milyen pózban,milyen erősen és hogy kell tolni, és otthagytak. Azt mondták, anyuka-apuka, lehet tologatni ha jön a fájás, had jöjjön lefelé a csontok közt a baba. Ez nagyon lassan ment,és nagyon elhúzta szülést,és a végére már a doki is ideges volt - ettől persze én is. Aztán végül sikerült,és a kislányom egészséges. Én is csak később tudtam meg hogy ez volt a baj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!