Szültetek már faros babát természetes szüléssel?
Milyen volt? A babám még nem fordult be. Lehet, hogy nem is fog, bár még van ideje. Viszont nagyon nem szeretnék császárral szülni. Lehet, hogy bátran kijelentem, de inkább szenvednék kicsivel tobbet, csak ne vágjanak fel. Nektek mi a véleményetek?
Aki szült már faros babát, milyen benyomásaitok voltak, hogyan zajlott, mit mondott az orvos? Tényleg gond, ha a baba fiú?
32 hetes kismami

Én négy éve szültem farost, nem engedtem volna császározni, de nem is akart a doki (normális volt). Első szülés volt, lány (így a fiúkkal kapcsolatban nem tudok segíteni, de nem tudta a doki, hogy lány, mert nem mutatta meg sose magát...)
Semmi gond nem volt, mondjuk utólag tudom, hogy ilyenkor nagyobb a gátmetszés, mint a sima szüléseknél, ezért picit lassabban gyógyul.
Második szülésem sima volt (mondjuk ikrek, de sima...), ott sokkal gyorsabban regenerálódtam. De akkor az tűnt természetesnek.
Ha nincs gond, én javaslom a sima szülést!

Nekem is faros a baba, de nekem már még kevesebb az esély a fordulásra, mert 38 hetes vagyok. 2. baba, de a doki császározni akart én viszont nem szeretném ha ok nélkül kaszabolnának, szülni szeretnék, úgyhogy megbeszéltem vele, hogy csak akkor műt, ha bármi gond van. Na ezután mindenki nekem esett, hogy veszélyeztetem a babát, meg beszorulhat, oxigénhiány stb. Ugyhogy eddig tök jól voltam, mostmár viszont parázok rendesen. Én is úgy gondolkodok mint Te, de nem tudom mi a helyes. Itt én is azt olvastam mindenhol, hogy semmi gond nem volt a faros szülésnél. Remélem nekem sem lesz :)
Minden jót Neked!!!

Szia!
Szerintem már sima szüléssel nem kínozzák a kismamát ilyen esetben.
Anyukám engem is így szült és azt mondta, hogy iszonyatos fájdalmak között jöttem a világra, de sima szüléssel.
Igaz ez már jópár éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!