Szent Istvánba hogy zajlik a szülés?
Apás szüléshez kell az apának valami speckó ruha? Adnak a szüléshez nekem hálóinget, vagy sajátban kell? (valahol sajátot olvastam...). Adnak beöntést? A picúrnak kell vinni ruhát vagy csak kórháziban lehet?
Készülök még be a kórházba utánajárni ezeknek, csak személyes tapasztalatok is érdekelnek.
A szülés úgy zajlik, hogy a magzat a szülőcsatornán át elhagyja az anya testét.
Beöntést nem adnak, ha nincs rá idejük (pl. mentő visz be és már a baba feje félig kint van).
Az összes többit esetleg a kórháztól kellene megkérdezniu.
Kétszer szültem az Istvánban.
Apás szüléshez semmi nem kell, a saját hálóingedben szülsz. Nem adnak beöntést kérésre sem (én az elsőnél szerettem volna), nem borotválnak. Van alternatív szoba medencével, a simában is van labda, úgy emlékszem, bordásfal is. EDÁ-t nem szívesen adnak. A babának te viszel ruhát és popsitörlőt, napi pár pelust adnak, de abból sem árt, ha van saját is.
Ha van még bármi kérdésed, szívesen válaszolok, akár privátban is.
köszönöm (: ezek szerint rosszul fogalmaztam, mert nem maga a folyamat érdekelt, hanem a mikéntje :D
Én is kb. egy hónap múlva szülök (: remélem minden olyan lesz, ahogy elképzeltem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!