Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Második szülés könnyebb lesz?

Második szülés könnyebb lesz?

Figyelt kérdés
Elsőt epidurálissal szültem de nem szeretnék még egyszer. Azért kérdezem.
2014. jan. 17. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt senki sem tudja megmondani, lehet könnyebb, de sokkal nehezebb is.
2014. jan. 17. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem jóval könnyebb volt.
2014. jan. 17. 15:27
 3/8 Kiki01 ***** válasza:
Nekem a másodiknál a kutya sen kérdezte hogy kérek-e EDA-t, nekem meg eszembe sem jutott annyira fájt:) Egyébként nekem nem volt könnyebb, de én kivételnek számítok...
2014. jan. 17. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem könnyebb volt a második, annál se kértem edát, de jó lett volna mindkettőnél. :)
2014. jan. 17. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem jóval könnyebben és gyorsabban ment, pedig a baba is nagyobb volt. Nagyon reméltem, hogy ìgy lesz, mert az első borzasztó hosszú volt még edaval is. Én sem akartam még1x, de nem is hiányzott.
2014. jan. 17. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy off, de aki edaval szulte az elsot, miert nem akarta azzal a masodikat?

En eda nelkul szultem az elsot, nagyon hosszu es nagyon nehez szules volt, most 39. heten vagyok es edaval szeretnem a masodikat, hatha akkor jobban birom erovel es talan nem lesz olyan iszonyu hosszu az egesz, foleg a kitolas.

2014. jan. 17. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem könnyebb volt a második, igaz, 2 cm-vel kisebb is volt a lányom feje mint a fiamé. Gyakorlatilag nem is én nyomtam ki őt, hanem csak megtartottam, szépen haladt előre magától, aztán meg szinte kirobbant, alig tudta elkapni a szülésznő. :) Bár biztosan sok múlik azon is, mennyire hagynak kényelmesen vajúdni, mennyire hangolódik rá az ember.

Egyiknél sem kértem semmilyen fájdalomcsillapítást.

2014. jan. 17. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Statisztikailag a második szülések a legkönnyebbek.

Nekem jóval könnyebb volt, rövidebb is, és feleannyira sem fájt, pedig az első sem a nehéz szülés kategóriába sorolnám.

2014. jan. 18. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!