A győri kórházba mit kell vinni a babának arra a pár napra, amíg szülés után ott leszünk?
Figyelt kérdés
Pelenkát, popsitörlőt és krémet alapból viszek, de nem tudom h. kell-e ruha a picinek. Vagy ezeken kívül bármi más, ami szükséges. Nemsokára költözünk és fogalmam sincs az ottani rendszerről.2014. jan. 17. 23:23
1/3 anonim válasza:
Adnak ruhát, ha nincs bent neki, de jó, jó ha viszel. Főleg, ha hétvégén is bent vagy, mert akkor nincs mosoda se. Kellhet még textil pelenka a feje alá. Ha lesz esetleg lefejt tejed, akkor annak valami tároló. Takarót nem tudom, hogy adnak-e most a babának, mert én nyáron voltam, akkor nem volt és sajátot vittünk.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én egy hete "szabadultam":) Pelenkát adnak napi 2 db-ot, általában elég is, de azért én is vittem. Popsitörlőt és krémet is. Textilpelenkát, takarót (takarót adnak, nálunk ez egy összehajtogatott lepedőszerűség volt csak), kis sapkát...Én ruhát is vittem, rá lehet adni nyugodtan a sajátot.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,
akkor lassan csomagolom a babarucikat :)
2014. jan. 18. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!