Annyira sokmindenkitől hallottam már a málnalevél teáról? Miben sgít?
Figyelt kérdés
2008. júl. 17. 00:57
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy izomlazító hatása van és ettől gyorsabban lehet tágulni, így lerövidül a vajudás ideje.
Még annyit tudok róla, hogy csak a 36. héttől lehet elkezdeni inni, nehogy hamarabb beinditsa a szülést.
Remélem tudtam segíteni.
33 hetes kismami
2/5 anonim válasza:
Igen a 36.héttöl lehet ini.Napi 2 csészével.
Hát nekem nem segített.38óra´s szüle´sem volt.Èppen amiatt,hogy nem ta´gultam....
3/5 anonim válasza:
szia..en is ittam a 36 hettol..szorgalmasan..annyit amennyit kell..gatmasszazst is alkalmaztam orbancfuolajjal, hogy ne repedjek/vagjanak szulesnel.12 ora vajudas utan megis vagtak.....nekem asszem nem jott be..de proba szerencse.
4/5 anonim válasza:
Nekem bejött, bár többet ittam az előírtnál.
1/2 1-re értünk a kórházba, 1/2 5-re meglett a fiam, első baba.
Szerintem érdemes inni, bajod biztosan nem lesz tőle és hátha Neked is segít!
5/5 anonim válasza:
Szia!Én nem ittam és mind a két szülésem hamar ment!Egy jó tanács sokat sétálj sokkal jobb mint a málna tea!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!