Mit tegyek, ha nem bírom ki azt a pár kórházi napot?
Most mit vársz, mit mondjuk erre?
Kösd fel a gatyát és viseld el.
Menj magánkórházba, hátha az jobb, de szerinted az se jó.
Szüljél otthon, ott majd biztos biztonságban érzed magad. Igaz akkor meg szoronghatsz a gyerek miatt.
Keress fel egy pszichiátert.
Ennyi lehetőség van, gondolom erre magadtól is rájöttél. Akárki, akármit írt, nem volt jó, mégis mire számítottál?
Hát, akkor esetleg az otthon szülés? Mostanában - ha jól tudom - egyre gyakoribb itthon is. Nyugaton meg nagyon felkapott. Gondolom, nem hiába.
Az én kétségeim kicsit túlmutatnak magán a kórházon, azt ki fogom bírni. Voltam már kórházban többször, nem olyan szörnyű szerintem. De ha neked nem jön be, akkor azt is megértem.
Engem az zavar, hogy ez a rendszer (és temrészetesen megértem, hogy jó okai vannak) valahogy egyből "szétszakítja" a párokat. Szóval én biztos vagyok benne, hogy az első pillanattól 3asban akarnék lenni apukával. Én nem akarnék egymagam lenni, azt szeretném, hoyg az első pár napban lehessen velünk a ygerek apja is, hát végülis kettőnké lesz. Nem csak én érezném magam úgymond elhagyatva, amikor a legnagyobb szükségem lenne a páromra, hanem szerintem apukával szemben sem fair, hogy húzza az igát egész nap és nem is láthatj aza újszülőtték, csak 1-2 órára max. Az én párom tuti, hogy epekedne azért, hogy egész nap el se engedje a kicsit. Szóval én inkább emiatt tartok a dologtól. Bizots túl lehet élni meg minden, de félek tőle, hogy pont a legnehezbb napokban nem lesz ott nekem az apuka támasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!