Mit tegyek, ha nem bírom ki azt a pár kórházi napot?
Szülj magánkórházban, ott van családi szoba. Mondjuk nem olcsó.
Vagy kérj alapítványi szobát a "sima" kórházban, azok azért általában jobb állapotban vannak, mint a sima kórtermek. Vidd magaddal a kedvenc párnádat, stb. Képet a családodról, bármit, amire ha ránézel melegséggel tölti el a szíved - bár erre a célra ott lesz a kis édes, szuszogó újszülötted :)
Ha minden rendben van a szüléssel, menj haza saját felelősségre. Nem fognak tapsolni, de, ha jól tudom, meg lehet tenni.
De ha ilyen rossz emléked van, még az is lehet, hogy pozitívan csalódsz.
2x szültem, 4 és 3 napot töltöttünk bent, egyetlen percet sem aludtam.
ki lehet bírni, majd otthon bepótolod...
Pedig ezt nevezik hisztinek...(nyugi, mindenkinek van valami, neked éppen ez.) Létezik ambuláns szülés, de nem örülnek neki, el tudom képzelni, hogy vidéki kórházakban talán a bab érdekeit védve őt haza sem adnák.
Légy erős, próbáld meg leküzdeni a félelmeidet, jó esetben csak 3 éjszakáról van szó.
hallod, én bántam, hogy nem voltam elég bátor, de te legyél az! borzalom ami a kórházban van, a szobába, ahol én voltam, vérezgető kínai csajtól volt ocsmány vérszag (nem ivott vizet, és vérzett egyfolytában, fú, furcsa egy népség)
a kismamák HORKOLTAK, az egyik baba meg folyton sírt, az anyja meg hangosan beszélt hozzá. éjjel mindig felkapcsolta a lámpát, hogy lássa, mikor tisztába rakja a kicsit (harmadik gyereke volt, egész nap szopizott és kakilt a baba. az "anyatigris" meg hangosan dicsérgette, hogy LUCUSS, EZ AZZZ. akár éjjel 3-kor is....
az egyik lány össze is omlott, a vizit során zokogott, hogy nem tud pihenni - végül lett alapítványi szoba, fizetett is érte. (mondta is nekem, hogy ott már érdekes, beindult a teje, és olyan jót tudott aludni, szinte kivirult)
--------------------
SZÓVAL - JOGOD VAN! jogod van hazamenni, saját felelősségre, nem büntet meg sem az OEP sem az élet.
egyszerűen szülés utáni másnap, kérd meg az orvosod, hogy vizsgáljon meg, illetve a gyerekorvost, hogy vizsgálja meg a babád, és menjetek haza. JOGOD van hozzá!
a kötelező oltás és vérvétel miatt viszont vissza kell mennetek, ez a ti érdeketek!
én a második szülésnél nem maradok a kórteremben - VAGY ALAPÍTVÁNYI SZOBÁT KÉREK, AZ TUTI!
A vérezgető kìnai csaj nàlam kicsit lecsapta a dolgokat, mièrt ti nem vèreztetek szülès utàn?? tőletek nem volt vèrszag, nem is értem ezt a rèszt...
kèrdező jogod van hazamenni bàr ên nem tennèm. nem rèmisztgetni akarlak de pl sogornőm vèrzèse felerősödött èjjel szerencse hogy korhàzban volt...
èn 2 àgyas alapìtvànyiban voltam (szobatàrsam èjjel is villanynàl tett tisztàba ês sokat sirt a babàja vagy épp az enyèm)...
a csecsemősök leszartak, de ott volt a szuszogo csomagom ami mindenèrt kàrpotolt, pedig csàszàrral szültem ès azt kivàntam had essek le az àgyròl inkàbb minthogy felàlljak...:-)
3 nap az èletedből.....de az egèszségedért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!