Szent Imrében hogy megy a babalátogatás a hozzátartozóknak?
Úgy tudom, semmilyen szobába, még az egyágyasba sem mehet be családtag. A picit ki lehet vinni folyosóra megmutatni, apa, testvér kezébe adni?
Aki mostanában szült ott, elmesélné? Akinek már van gyereke, az idősebbik gyerekkel hogyan oldotta meg a kórházban zajló látogatást?
Nem mehet be senki, és ez nagyon jó is így szerintem.
Illetve nem teljesen így van:
amikor megszülsz, apa bekísérhet a szobádba és addig maradhat, amíg minden csomagodat berendezi. Ha császárral szültél, akkor tovább is. (6 éve még addig maradhatott apa, amíg az anyuka egyedül fel nem tudott állni). Aztán hazamenetelkor is bejöhet kivinni a csomagokat meg a babát.
A bent töltött idő alatt üvegajtóhoz lehet kitolni a babát, azon át megnézheti mindenki, Te meg egyedül mehetsz ki, ez időre betolhatod a csecsemő osztályra a babát, illetve sokan ott hagyják az üvegajtó mögött, ez mondjuk max. pár percre szerencsés, hosszabb időre nem.
Kimentem a nagyobbakhoz ölelgetni őket meg puszit adni, amíg meg ők is nézték a babát, addig bementem az üvegajtó mögé a picihez.
Nem volt ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!