Babalátogatásra vinnél magaddal kutyát? (bővebben lent)
Leszögezem, nem velem történt, hanem barátnőmmel, de engem nagyon felháborított.
Szülők nem tartanak kutyát, mert anyuka allergiás rá, apuka pedig (bár régebben volt kutyája) már nem igazán kutyabarát. Apuka lánytestvére, aki egyébként a gyerek keresztanyja(!), úgy jött babát látogatni, hogy elhozta a kutyát is. A szülők kérdezték, hogy ezt most hogy is gondolta, ill. mondták, akkor hagyja kicsit lejjebb engedve az ablakot a kocsin, és hagyja ott a kutyát. Lánytestvér megkerülte anyukát, félrevonta a apukát (testvérét), és közölte, hogy csak mert a nője(!) ki nem állhatja a kutyákat, őt ez nem érdekli, aztán pityergőre fogta, hogy azért engedje már meg, legyen már jó testvér. Apuka nagy nehezen belement, anyuka meg totál kiakadt. Nem sokáig maradtak (eléggé feszült volt a légkör), kifele menet pedig a kutya lef@sta a járdát (utólag derült ki, hogy 1-2 napja már beteg volt a kutya, ment a hasa). A lánytestvér ezután minden ismerősnek és rokonnak szidta anyukát, hogy az majdnem kidobta őt babalátogatáskor (jah, azt elfelejtette mondani, hogy ő meg kutyával ment látogatni), és iszonyatosan el kezdte mocskolni mindenki előtt barátnőmet.
Hát kérdem én, tényleg vannak ilyen őrült emberek, akik kutyával (ráadásul beteg kutyával) mennek babát látogatni?!
hát akkor mitt van még egy állatbarát válasz :)
- van egy kutyám, imádom. de soha, senki lakásába nem viszem anélkül, h előzetesen től engedélyt kértem volna rá és nem csak úgy általában, hanem minden esetben, az adott alkalomra vonatkozóan is.
- egy újszülöttet nem látogatnék meg úgy, h ott a kutyám, mert nem érezném helyénvalónak és higiénikusnak. megjegyzem, az én babám a kutyám mellé fog születni hamarosan, de az más helyzet, mert eleve mindig együtt lesznek ahogy hazahoztam a babót a kórházból, mnem pedig egy adott ponton, tök "sterilen" és ismeretlenül találkozik a baba egy vadidegen kutya "baciállományával"
- ha a lány tudta, h a kutyának hasmenése van és mégis elvitte babanézőbe, onnantól kezdve mindent átértékelnék magamban, amit eddig róla gondoltam és a véleményemet a szemébe is mondanám, csak mert szerintem így tisztességes...
Nekem is van kutyám, de gyerekem még nincs. Én egyedül a nagyimhoz szoktam vinni a kutyát, amikor megyek, de azért, mert tudom, hogy szeretik egymást és nincs vele problémája. Ha egyszer megkérne, hogy ne vigyem többet, akkor nem vinném, nincs ezzel probléma. De más esetben eszembe sem jutna elvinni a kutyát látogatóba. Még a kérdés szintjéig sem jutottam el soha. Most nem csak arról van szó, hogy gyerek van vagy nincs, mert alapból nem tartom illendőnek a kutyámat más házába bevinni. Az más ha külön kéri, de ugye itt nem erről van szó.
Imádom a kutyámat és az én gyerekem is mellé fog születni, sőt tudom, hogy rendszeresen féreghajtva van és tiszta mégsem engedem, hogy ha pl együtt megyünk sétálni, akkor a barátnőm fia közelébe menjen, kivéve, ha a kisfiú meg akarja simogatni és a barátnőm megengedi. Utálom az olyan kutyásokat, akik rossz hírét keltik a többi a kutyásnak, de azt is utálom, aki egy ember miatt általánosít. Szerencsére erről itt nincs szó!:)
Összefoglalva a nő egy bunkó, hogy még csak meg sem kérdezte, hogy egyáltalán hogy viszonyulnak a szülők a dologhoz!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!