Ha beszaladsz a patikába és az autóban alszik kisbabád beviszed magaddal, vagy ott hagyod?
Akár alszik, akár épp üvölt, még szép, hogy beviszem és nem hagyom ott.
Most tél van, gondolom a motor nem fog járni. Tegyük fel, előtted vannak vagy tizen, nem félsz, hogy megfázik a gyerek, még ha fel is van öltöztetve?
Vagy épp nyár van, akkor is bennhagynád a negyven fokban?
Szerintem egy kis ép ésszel átgondolva: NEM!!!
Soha nem hagynám a kocsiban! :(
ÉS ha felébred halálra rémül, hogy egyedül van!
Ha nem zárom be az autót bárki elviheti!
Ha bezárom és bármi baj történik, nme tudják kiszedni!
Semmi esetre sem hagynám ott!Természetes hogy vinném magammal!
De amíg a hordozóban van addig nagyon egyszerű, mert kiveszem hordozóstól és alhat simán tovább!
Ha meg már ülése van, akkor nem hinném, hogy annyi idő alatt beszunyál amíg a gyógyszertárbe érünk!Legalábbis én ha ilyen beszaladós dolgaim vannak, akkor alvás előtt vagy után megyünk!
Ilyen egyszserű!
Egyszer hagytam aludni a zárt parkolóban, mikor felszaladtam csak valamiért. Elkevertem a kocsikulcsomat a nagy rohanásban. Nem kívánom senkinek azt a 3 percet, amíg megtaláltam...
Soha többet!! Gondolj arra, hogy elromolhat a központi zár is a kocsiban, és nem tudod kiszedni. Ismerősömék jártak így, be kellett törniük az ablakot, mert bent volt a gyerek, járó motornál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!