Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha beszaladsz a patikába és...

Ha beszaladsz a patikába és az autóban alszik kisbabád beviszed magaddal, vagy ott hagyod?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 18:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Soha, a babakocsit is betoltam mindenhova.
2011. márc. 2. 20:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Én hagytam már ott,nagyon siettem.Nehogy bűntudatod legyen ettől a sok választól,sokan otthagyják..Nem órákról van szó......
2011. márc. 2. 20:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Na, kedeves kérdező, kinyitottad Pandora szelecéjét!!!!

Igen, én is hagytam már ott az autóban, amikor esőben mentem a fiammal dokihoz, mert alig kapott levegőt a takonytól meg köhögött, egyedül voltam, beszaladtam a patikába a frissen felírt gyógyszerekért.

Kertvárosi részen lakunk, egyrészt ráláttam a kocsira, másrészt a patikus jól ismer, semmi perc alatt kiszolgált.

És nem, egyáltalán nem érzem magam ettől rosszabb anyának, mint bárki más.

2011. márc. 2. 20:51
 14/18 anonim ***** válasza:

Egyszer hagytam ott, amikor egyedül mentünk pestre az autópályán. Épp elaludt, én meg majd be pipiltem. Olyan pihenőben álltam meg, ahol nem benzinkút van, hanem csak mosdó. Megálltam a legközelebbi parkolóba, kb. 2 méterre a wc-től, a gyereket letakartam egy nyári pokróccal (hordiban volt, aminek van füle és csak arra, meg a fejtámlára tettem a pokrócot, nem a gyereket fojtogattam vele), és beszaladtam.

Azért döntöttem így, mivel akkor már majdnem 1 éves volt, járni nem tudott, ősz volt (tehát kicsit levetkőztünk a kocsiba), a csomagtartó tele utazóágy, bőrönd, babakocsi persze legalul (csak így lehetett lecsukni). Hordistól már nem tudtam volna bevinni, nélküle meg hova tegyem?

Csak így sikerült megoldani. Ja, és rázártam a kocsit.

2011. márc. 2. 21:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy ilyen "beszaladsz a patikába" legalább fél óra, úgyhogy én viszem a gyereket.

Egyszer hagytam az alvó gyerekemet a kocsiban, amikor tankolás után bementem fizetni a kasszához, de akkor odaállítottam a kutas fickót egy kétszázasért, hogy őrizze.

2011. márc. 2. 21:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem, semmiképp nem hagyom kint.
2011. márc. 2. 21:48
 17/18 anonim ***** válasza:
ez helyzettől is függ, meg attól is, hogy mekkora a baba. HA 2-3 percnél tovább tart a dolog, akkor nem hagyom bent, de az előfordult, hogy beugrottam a pékségbe kenyérért és a lányom a kocsiban maradt, rázártam az ajtót. Ekkor már nem hordozóban volt, hanem gyerekülésben. Azt hiszem, a hordozóban nem hagytam volna ott.
2011. márc. 3. 07:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem! Bármikor, bármi történhet.

A postára mentem, de én voltam az első. Kifelé jövet láttam, hogy ott hagytak előtte egy babakocsit, egy pirinyó kisember pedig torka szakadtából sírdogál, de senki nincs vele. Ő is csak beszaladt a postára...

Persze szóltam neki és kijött, de nem valami boldogan, épp sorra került volna. Nem egyszerűbb ölbe venni a gyereket és elintézni vele?

Ha az a gyerek felébred az autóban, halálra fog rémülni, és lehet, hogy később is félni fog az autóban (nem biztos, de mi van, ha épp velünk történik meg?). Tényleg megéri?!

2011. márc. 3. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!