Mit tegyek, ha nem bírom ki azt a pár kórházi napot?
Engem is lepontozhatsz, de szedd össze magad!
Mi lesz,ha Isten ne adja a babával is be kell majd valamiért feküdnöd? Akkor otthagyod? Nyilván nem, tehát akkor is kell bírnod! 3 vagy 4 nap nem a világ!
Mondjuk én pont azt javasolnám,hogy magánszoba helyett jobb,ha több ágyasba kerülsz, mert akkor legalább nem vagy egyedül, tudtok beszélgetni a szobatársakkal és elvonja a figyelmed!
Sok kórházban van egyágyas kórterem. Mint írták van magánkórház is - úgy tudom mindkét megoldásért fizetni kell. Egyébként sem biztos hogy a többágyasban tudnál a többiektől aludni. Vigyél egy könyvet.
Ezért nem is voltál még soha nyaralni sem? Én alig várom hogy kitegyem a lábam otthonról!
tényleg próbáld magad összeszedni. ne így állj hozzá, hogy nem és kész!
nem magad miatt vagy ott hanem a babád biztonsága miatt.
és később is előfordulhat, hogy valamiért be kell feküdni a gyerekkel.
enyém 3 éves volt amikor kórházba kellett feküdnie mert nagyon beteg volt. 3 napig nem aludtam, ott virrasztottam mellette, de nem azért mert a kórházban nem tudtam aludni, hanem az életéért küzdöttünk.
gondolj rá és na magadra, na meg nyugtasd magad, hogy bármikor felállhatsz és hazamehetsz. ezzel talán nyugodtabban túléled azt a pár napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!