UZSOKI! Császáros szülésnél bent lehet a férjem?
Ott szültem, császárral.
Nem, nem lehet bent a férjed.
Ennek az az oka, hogy a műtőben történik a beavatkozás, műtét tk. ez is, steril körülmények vannak- ezért.
nekem ezt mondta akkor az orvos és a szülésznő.
Illetve maga a szülés, a gerincérzéstelenítés-vágás, gyermek kiemelése stb. nem sok idő- inkább az utána történő rendbetétel vesz igénybe több időt, az meg már nem a klasszikus szülés része.
Egyébként ahogy megszületik a pici, odateszik a melledre, arcodhoz, megmutatják, ott tartják egy picit, csak aztán viszik lefürdetni, vizsgálni stb.
Van paraván kb. a rekeszizom magasságában, tehát én magam sem láttam, hogy mi történt, csak mikor az orvos kiemelte a kisfiamat, felmutatta és felsírt :)
Jó, hogy a szobákban elektromos az ágy magasságemelője- nekem a gerincemmel is gond volt/van- nagy segítség volt az első 1-2 napban.
Ami viszont rossz, az az, hogy pont a "császáros szobák" vannak közelebb a nővérügyelőhöz, viszont messzebb a csecsemőosztálytól- így a legtöbbet onnan kell sétálni.
(az első 1-2 napban számoltam a lépéseket :)
Tiszta, normális, modern szobák vannak, emberséges dolgozók, nekem jó élményem van erről az egészről, pedig nem császárra készültünk.
Sok szerencsét a szülésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!