Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » UZSOKI! Császáros szülésnél...

UZSOKI! Császáros szülésnél bent lehet a férjem?

Figyelt kérdés
Tudom, nyilván a kórházat kellene erről faggatnom, de nem életbevágó a kérdés, így ha valaki szült ott már császárral és elmondaná tapasztalatát (főleg a fenti kérdéssel kapcsolatban), azt megköszönném! :)
2014. jan. 13. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Ott szültem, császárral.

Nem, nem lehet bent a férjed.

Ennek az az oka, hogy a műtőben történik a beavatkozás, műtét tk. ez is, steril körülmények vannak- ezért.

nekem ezt mondta akkor az orvos és a szülésznő.

Illetve maga a szülés, a gerincérzéstelenítés-vágás, gyermek kiemelése stb. nem sok idő- inkább az utána történő rendbetétel vesz igénybe több időt, az meg már nem a klasszikus szülés része.

Egyébként ahogy megszületik a pici, odateszik a melledre, arcodhoz, megmutatják, ott tartják egy picit, csak aztán viszik lefürdetni, vizsgálni stb.

Van paraván kb. a rekeszizom magasságában, tehát én magam sem láttam, hogy mi történt, csak mikor az orvos kiemelte a kisfiamat, felmutatta és felsírt :)

Jó, hogy a szobákban elektromos az ágy magasságemelője- nekem a gerincemmel is gond volt/van- nagy segítség volt az első 1-2 napban.

Ami viszont rossz, az az, hogy pont a "császáros szobák" vannak közelebb a nővérügyelőhöz, viszont messzebb a csecsemőosztálytól- így a legtöbbet onnan kell sétálni.

(az első 1-2 napban számoltam a lépéseket :)

Tiszta, normális, modern szobák vannak, emberséges dolgozók, nekem jó élményem van erről az egészről, pedig nem császárra készültünk.

Sok szerencsét a szülésnél.

2014. jan. 13. 13:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A Péterffyben bent lehet császárnál, az én férjem bent volt. Jó, későn szóltak neki, mert elfelejtették, már emelték ki a fiunkat, amikor bejött. Kellett venni az automatából beöltözős csomagot 2000 Ft-ba került.
2014. jan. 13. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!