Ki mivel fogyott le szülés után?
ohh és megcsináltam a linkelt tornát huh nagyon jó volt én még utána ráhúztam egy Béres Alexandra 12 perc hasizommal és egy 10 perc hullahopp karikázással:D jaaj nagyon jó volt:) élveztem
Kedves kettes nagyon érdekelne engem is ez a kalóriás dolog Megosztanád velem? :) MEg nézegetem neten ezt a lépcsőzőgépet is lehet veszek egyet! Még lenne eg olyan kérdésem ,hogy a bőrötök szépen vissza húzódott és mennyi idő után? MErt olyan megoszló véleményeket olvasok erről valaki azt írja nem fog vissza húzódni csak plasztikai úton a másik fele azt írja tornával szép feszes lehet újra ! Erről kinek mi a véleménye?
Szia! 3 hónapos volt a babám, mikor újra terhes lettem, tehát egy év alatt szültem kettőt. A második terhességemnél 7 kg ment rám, tehát mikor kijöttem a kh-ból az első teherbe-esési súlyomnál 2 kg-al voltam több.
A nagyfiam pont abba a korban volt (és most is), hogy egy perc megállás nem volt (figyeltem hogy mit eszem, ha éppen volt időm enni - rendeltem az ebédet és mindig egészségeset, így csak az volt).
Tehát: Szülj még egyet, a nagy tuti megedz téged is!
Mozgás: Én is utálok futni és nem is bírom. Javaslom a joggingolást (gyorsgyaloglás), nem fáradsz ki benne, kb. 2-3 km-t érdemes, ez megvan 15 perc alatt, akár babakocsival is lehet (és friss levegőn vagy). Most hallottam a Péntek Enikőről, hogy tényleg hatásos a tornája, de még én sem próbáltam.
Étkezés: Idődiéta (S.Norbi csinálja, de nem ő találta fel a spanyolviaszt-de működik). És tényleg figyelj a "hús-zöldség és nem sok szénhidrát"-ra. Úgy hogy minden nap eszem sütit-csokit (mert enélkül nincs élet) az esküvői ruhámat akár fel tudnám venni most is (58/174).
Ha nem győztelek meg - ez tényleg alkat kérdése is, valaki nagyon könnyen visszafogy, valaki pedig küzd és mégsem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!