Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mivel fogyott le szülés után?

Ki mivel fogyott le szülés után?

Figyelt kérdés
6 hónapja szültem még mindig rajtam van egy kevés tényleg nem sok de nem akar lemenni. Most elkezdtem figyelni az étkezésre és mozogni is akarok futás kilőve nem bírják a térdeim.De nem tudom mi lenne a legjobb mozgás ami itthon végezhető és tényleg hatásos! Valaki tud valamit ajánlani? Köszönöm

2014. jan. 12. 13:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szobabiciklit vettem és ha alszik a lányom akkor tekerek. Vasárnaponként aerobicozok mikor apuka hosszabb időre elviszi sétálni. meg persze odafigyelek a kajára.
2014. jan. 12. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szobakerekpár vagy lépcsőzőgép, mert az aerob (alacsony intenzitású (130 alatti pulzusszám), hosszan tartó, legalább 40 perces) mozgás az, ami a leghatékonyabb zsírégetés szempontjából. 12 kg-ot fogytam 3 hónap alatt heti 3 lépcsőzőgépezéssel, úgy, hogy szinte mindent ettem mértékkel, számoltam a kalóriákat és a makrotápanyagok arányát (kaloriabazis.hu). Nem éltem meg különösebb megerőltetésképpen. És el sem hittem, hogy ilyen egyszerű, ha az ember jobban beleássa magát a témába...tényleg csak elsőre tűnik bonyolultnak, nagyon hamar bele lehet jönni, és így a legnagyobb az esélye, hogy meg is tartja az ember...

Szívesen segítek, engem is egy akkor még ismeretlen anyuka indított el anno, itt a gyakorin, azóta is nagyon hálás vagyok neki :)

2014. jan. 12. 13:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

én 8hete kezdtem tornázni, ezt a tornát csinálom:

https://www.youtube.com/watch?v=5pIcJ2N3UtA

durva, de meg lehet csinálni, a 8 hét alatt ettem mindent, csak kevesebbet, és este 6 után csak zöld teát, és 18 kiló ment le! Világ életemben túlsúlyos voltam, a szülés után meg pláne, de úgy képzeld el, 50 kg plusz volt rajtam 8 hete, ez mára már csak 32. Az is rengeteg, tudom, de folytatom, ha nekem megy, akkor neked is :D

2014. jan. 12. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a videot érdemes megnézni párszor, mielőtt nekiállsz, mert az első alkalommal én elég sokszor anyáztam, hogy mi a fenét csinál már ez a csávó :D

Minden nap ugyanabban az időpontban (mikor a pici alszik), erőt veszek magamon, és hajrá. Pár nap után már rutin lett. Igyál legalább 3 L vizet naponta, az gyorsítja az anyagcserét is. Hajrá! :)

2014. jan. 12. 14:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát ez a videó k..va jó! Szerintem ezt érdemes kpróbálni, nagyon hatásos lehet!
2014. jan. 12. 14:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a tae bo-k valóban jók és hatásosak,találsz rövidebbet is,ha úgy érzed,h ez még nem menne. Érdemes kipróbálni.

Itt egy rövidebb:

https://www.youtube.com/watch?v=i7Ke0oV1G6g

2014. jan. 12. 14:19
 7/12 A kérdező kommentje:
huhh köszönöm a sok választ:) ez a videó tényleg nagyon jónak tűnik ma már meg is fogom csinálni!! Olyan kérdésem lenne ,hogy minden nap csinálod? :) ez nagyon jó! nekem csak egy 10 es jött fel terhesség alatt, 3 kg pluszom van de 5 kg-ot szeretnék fogyni mert már kis plusszal kezdtem a terhességet:)remélem sikerrel járok mert ez a 3 kg nagyon makacs .... pont azon a stádiumon vagyok amikor nehezen indul meg lefelé! Sok sikert mindenkinek :) Kitartást:)
2014. jan. 12. 16:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Jah bocsi most olvasom minden nap :) hát ha nem is minden nap de minden másnap menni fog nekem nem nagy alvó a babám:D:D szóval lehet én majd a rövidített csinálom többet azt viszont lehet naponta:)
2014. jan. 12. 16:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Sajnos én betegség miatt szigorú diétára szorultam, egy percet nem mozogtam, csak diétáztam és úgy lementek a kilók, mint a huzat.

Szóval, ha elkezdesz diétázni, gondolom nem szoptatsz már, mert akkor nem akarnál fogyózni, akkor le fog úgy is menni a súlyfelesleg, csak a diétát tényleg tartani kell. A lényeg, hogy ne egyél többet, mint amennyi energiát felhasznál a szervezeted. Ha mégis többet eszel, akkor kell mozogni, de egyébként nem kell, mert lemegy anélkül is.

2014. jan. 12. 16:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom ,hogy neked szigorú diétáznod kellet:S SAjnos nem szoptatok már 2 hónapja:/ nem sok tejem volt és a sok idegeskedés miatt ,hogy jaaj miért nincs tejem még az a kevés is elapadt:( ... 1 hete már tornázok Rubint Rékára de kicsit változatosabban is szeretnék mozogni. Érzem ,hogy sokkal jobban vagyok mióta mozgok!E mellett Béres Alexandra 21 lépéses diétáját csinálom most kezdem a második hetet( Eddig eredmény nélkül) :D
2014. jan. 12. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!