Több császáros anyukáktól kérdeznék?
Figyelt kérdés
A második császárennyivel volt könnyebb/nehezebb az elsőnél?2014. jan. 7. 22:27
1/5 anonim válasza:
Nekem a 2. császár klasszisokkal könnyebb volt mint az első és nem fájt annyira,mint amilyenre emlékeztem. Én 3 szülésen vagyok túl és kis túlzással a 3. császár meg sem kottyant!
2/5 anonim válasza:
Egyformák voltak. Mindkettőből nagyon gyorsan felépültem.
3/5 anonim válasza:
Az elsobol nagyon hamar felèpultem a második hat hete volt az nagyon megviselt. Mondjuk az hozzá tartozik hogy komplikált mutet volt tobb promlema miatt. De igy se volt veszes.
4/5 anonim válasza:
Nekem meg a második volt lényegesen könnyebb. Talán mert az elsőnél spinális érzéstelenítést kaptam, a második meg sürgősségi lett altatással. Nem tudom, mi miatt, de már a második napon is éreztem a különbséget, és sokkal hamarabb felépültem. Azt nem mondom, hogy kevésbé fájt, de sokkal jobban éreztem magam ennek ellenére is.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Bocs, hogy kozbe kerdezek, de kinek milyen erzes volt es mennyi idotelt el 2 mutet kozott?
Terhesseg alatt fajo feszito erzes volt?
Nekem csaszarom 2010ben volt aztan tavaly 1 veteles 16 hetesen azzal muteni kellett aztan begyulladtam ra 12 napra ujramutottek de kaparas volt nem vakum, es most szeptember vegen volt egy elhalt terhessegem azzal is kapartak...
Elmeletileg meddo vagyok igy nem vedekeztunk de december 25.en pozitivat teszteltem....
En mar sokkolok, hogy rengetegszer nyultak a mehemhez eleg rovid idon belul :/
Jogos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!