Császár után természetes szülés?
Nekem s.csaszarom volt, fogadott dokival. Keves volt a magzatviz, a lepeny problemas volt elsgge es a szivhang sem volt kielegito. 2percig se uh-ztak es mar toltak a mutobe.
Most szules elott allok ujra 2,5evvel lassan a nagylanyom utan. Nincs fogadott dokim, orszag masik feleben elunk mar reg.
Elvileg 2ev elteltevel szulhetsz siman, de ez azerf a heg(ek) allapotatol is fugg, a magzat helyezkedesetol, es egyeb dolgoktol (mint pl.ami miatt nekem volt).
A vedonom szerint eselytelen, hogy termeszetes szulesem legyen, mivel ket tenyezo is fenn all: surgossegi csaszar volt az elso (nagyon keves doki kockaztat utana), valamint 80%-ban ujra csaszar szokott lenni.
Nyilvan doki kerdese, melyiket reszesiti elonybe.
Kórháza válogatja. Mezőtúron pl a fejed tetejére is állhatsz, ha az első szülés császáros volt, a 2. is tuti az lesz. Próbálkozhattam bármivel, édesen mosolyogtak rám... Pedig az első lányom is farfekvés+mecomiumos magzatvíz miatt született császárral. Most fejvégű a második lányunk, illeszkedett a feje, mégsem engednek természetes úton szülni...
Úgyhogy te is készülj a császárra, max kellemes meglepetés ér, ha mégis engednek normál úton szülni.
Szia. Első babám normál úton született EDA-val, de majdnem császár lett a vége, így is vákuummal kellett rásegíteni. A 2. babám császárral született, mert azt hitték beteg. A 3. babám természetes úton született meg. Mikor bementem beszélni 36. hetesen az orvoshoz, hogy mikor legyen a császár, még engem akart hülyének nézni, hogy miért akarok császárt, miért ragaszkodok hozzá. Nagy nehezen kaptam időpontot a 38. hétre, de a 37. héten spontán beindult a szülés. Hagytak vajúdni, közben jó pár császárt megcsináltak, én pedig a császáros előkészítőben megszültem, minimális gátmetszéssel. Vegyes érzéseim vannak a mai napig is, mert én azt hittem, hogy abban a kórházban az előző császár miatt automatikusan császár a következő. Hozzáteszem nem volt fogadott orvosom. Ha lett volna tuti nem hagynak "szenvedni" 9 órát, hanem betolnak és hamar túl esek rajta. De valahol nem bánom, mert így a szülésnek minden formáját megéltem. A szüléseim között 3-3 év telt el.
Holnapután lesz egy éve az utolsó szülésemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!