Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Debreceni Kenézy kórházban...

A Debreceni Kenézy kórházban várhatóan áprilisban fogok szülni mik azok a dolgok amiket feltétlenül vigyek?

Figyelt kérdés
Esetleg ki az aki ebben az időben ugyancsak ott fog szülni?
2014. jan. 5. 17:20
 1/4 Gyönyörűséges ***** válasza:

En 2012 majusban szultem ott, a babanak szerintem vigyel egy kis sapkat, neha olyan kereszthuzat volt a csecsemoknek :( tarva nyitva volt minden. Volt pelus meg popsikrem is, de nem dogivel es volt olyan szoba ahol nem volt. Ruhat adnak a babara az nem lenyeges. Magadnak vigyel haloinget, szules utan abban kell lenni napokig h tudjon a doki vizsgalni. Szoptatos teat is vihetsz, vizet forralnak a teahoz, sot el is keszitik kancsoba ha oda adod a filtert. Mellszivot mindenkepp ajanlatos, nekem 2.nap beindult es tudtam fejni, jah es bimbo vedorol is gondoskodhaszt lehet nem fog kelleni de inkabb legyen ott :) en kinlodtam vele de segitett. max 1 honapig hasznaltam de nem rendszeresen. Jah es magadnak tegyel betetet mindenkepp, szules utan adnak par darabot de csak jobb h letusolsz es nem neked kell kerni.

Mire vagy meg kivancsi?

Ilyen valaszokat vartal?

2014. jan. 5. 18:08
 2/4 Gyönyörűséges ***** válasza:
jah evoeszkozt es tanyert sem kell vinni mert adnak az etkezesekhez, persze azert ha ennel valamit a szobadban vagy barmikor kint az etkezoben akkor persze jo ha van egy sajat kes, villa, kanal :)
2014. jan. 5. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod hasznos volt. Ilyen válaszokra számítottam mert első babámat fogom szülni és fogalmam sincs hogy hogyan induljak el vagyis hogy miket kell betennem a táskába. Pénz iratok legyenek nállam? vagy azt majd utánam hozzák? szükség lesz rájuk?
2014. jan. 10. 13:35
 4/4 Gyönyörűséges ***** válasza:
Ha apas szulest terveztek, akkor reszt kell venni egy ket alkalmas szulesfelkesziton, ami nagyon hasznos, mert akkor korbe is vezetnek es elmondanak, megmutatnak mindent. Errol erdeklodhetsz a honlapon keresztul es a szuleszet telefonszaman, hogy hol es mikor kell jelentkezni. Adnak listat is h mit vigyel magaddal. Lehet nalad penz, bar nem lenyeg, de az iratok fontosak. Nem fog eltunni semmid, mert a szuloszoban ott van bennt a taskad, vagy lehet a kiserodnel is.
2014. jan. 11. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!