Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülési fájásoknak feltétlen...

A szülési fájásoknak feltétlenül mensi szerű görcsöknek kell lenniük?

Figyelt kérdés
Görcsölök de nem két oldalt hanem középen és nagyon fáj, meg keményedek is. Ezek kb 15-20 percenként jelentkeznek 4x-5x egymás után kb 10 másodpercre. Eddig a jósló fájásaim nem ilyenek voltak. Lehet hogy nem sokára szülök? 39+4hkm
2013. máj. 23. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! nekem olyan volt, de hallottam már derékfájást is! Neked hol fáj?
2013. máj. 23. 15:50
 2/10 anonim ***** válasza:
lehet szerintem, várd meg még 10 perces egyenletes fájásaid lesznek
2013. máj. 23. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja, bocs látom! Szerintem esélyes, hogy ma kibújik a pici :) Szabályosak a fájások? Mindig 15-20 percenként jönnek? Bár az sem mérvadó, nekem összevissza fájt, nem volt benne rendszer!
2013. máj. 23. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
2es vagyok akkor ne várd meg h szabályos legyen, menj be a kórházba, lehet hazaküldenek de biztos ami biztos! :-) de jó már neked
2013. máj. 23. 15:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen a derekam is fáj rendesen de már napok óta és egyre jobban. Eddig 4x jöttek 15 és 20 perc között, de most fél óra eltelt és éppen hogy érzem, de remélem hogy elkezd majd sűrűsödni mert nagyon szeretnék már menni szülni. :)

Köszönöm a válaszokat! :D

2013. máj. 23. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Zuhanyoztasd a pocid meleg vízzel. Ha csak jósló, akkor attól elmúlik! Könnyű szülést, ha mégsem múlik! :)
2013. máj. 23. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, kitartást neked! Könnyű szülést és nagyon sok boldogságot kívánok a picihez! Azért most egy picit irigyellek :)
2013. máj. 23. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Jujj de izgi.Én pont aznap szültem 39+4 hetesen.

Nekem is 20 perces fájásaim voltak először.Aztán fürödtem,de nem múlt el.Majd 10 percenként jöttek.

Akkor indultunk be a korházba.

Könnyű szülést neked!!Szerintem nemsokára babázhatsz! :)

2013. máj. 23. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Igaz, nekem nem fájásokkal indult, hanem magzatvízzel, így biztos voltam benne, mikor menjek be. Nekem nem voltak jóslóim sem előtte. Útközben a kórházba kezdődtek a fájások és nekem is végig más volt, mint általában mindenkinek, nem menziszerű, hanem középen feljebb és a szülésznő mondta, hogy azt nem is ott kell érezni és az tuti nem fájás. Jófej, mert a tolófájásokat is ott éreztem. Úgyhogy szerintem mindenkinél más lehet.
2013. máj. 23. 16:44
 10/10 anonim ***** válasza:
9. vagyok, én is 39+ pár naposan szültem.
2013. máj. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!