A nyákdugó feltétlenül véres?
Figyelt kérdés
Tegnap és ma nem mindig, eddig 2 alkalommal, de olyan ragacsos dolog jön belőlem (bocsi, nem tudom szebben kifejezni), ha véres lenne, azt mondanám ez a nyákdugó, de nem véres. Nem állandó, ezért nem gondolom, hogy folyás. 39 hetes vagyok.2012. ápr. 25. 20:31
1/8 anonim válasza:
Nem minden esetben véres, és általában a nyákdugó szépen lassan apránként távozik. De az is megeshet, hogy a vége felé már kicsit véres lesz!
2/8 anonim válasza:
Egy hete hasonló van nekem is, a szülésznő szerint elfolyósodik a nyákdugó. Lehet, hogy az, nem feltétlenül véres.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2012. ápr. 26. 12:03
4/8 anonim válasza:
Én is ilyesmi cipőben járok. Belőlem is jövöget valami nyálka, de nem olyan darab amilyennek láttam képeken, hanem szinte folyós és fényes, és ha megszárad akkor is olyan fényes marad. (bocs, én sem tudom rendesebben leírni hogy még érthető is legyen) Ez az lenne?
39+5 vagyok ma.
5/8 anonim válasza:
Kedves előző! Igen, valószínű hogy a nyákdugó kezd lassan elfolyni. De ettől függetlenül, még lehet akármennyi időd hátra!:)
6/8 anonim válasza:
4 vagyok: köszi! Azért már nem bánnám ha kijönne :)
7/8 A kérdező kommentje:
Szép szülést neked:) Én se bánnám már ha megszületne a kislányom:)
2012. ápr. 26. 18:56
8/8 anonim válasza:
Én egyáltalán nem találkoztam nyákdugóval, pedig nagyon figyeltem mikor távozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!