Az igaz hogy szülés után belül is varrnak majd?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 20:09
2/13 anonim válasza:
az attól függ hogy vágnak-e mekkorát vágnak... nekem volt belső varratom is...
3/13 anonim válasza:
Ha a hüvely is vagy a méhszáj is reped,akkor belül is varrnak. Ha azok nem,akkor csak a gátat varrják,kivül.
4/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy repedsz-e belül is a kitolás alatt, vagy a baba felsért-e pl. a vállával. Nekem gátmetszés nem volt, viszont 2 öltésem volt belül.
5/13 anonim válasza:
Nekem volt belső varratom, mert megsérült a hüvely fala.
6/13 anonim válasza:
Nálam nem sérült a mehszáj sem és a huvely sem, és viszonylag kis vágással megúsztam, de tutibiztos vagyok benne, hogy közvetlen a huvely bejáratánál kaptam legalább egy oltest a seb belső felére is. Végülis logikus is lenne a dolog, ha belegondolsz, ahogy vágnak, nem csak kívülről lesz seb felszín. Később nem véletlenül lesz fájdalmas belül is egy darabig a terület.
7/13 anonim válasza:
ha repedsz belül akkor temrészetesen igen ha nem akkor nem.
9/13 anonim válasza:
Igen, ha kell. Viszont nem érzel semmit!!!!
10/13 anonim válasza:
Nem érzel semmit???!!! Hát én majd megőrültem a varrás alatt,annyira fájt! Szülésnél nem kaptam semmilyen fájdalomcsillapitót,mégse fájt annyira,mint utána a varrás! Majd meg pusztultam! Engem belül is varrtak végig,a méhszájat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!