Ha szorosabbra varrnak össze szülés után, akkor tényleg szűkebb lesz a "bejárat" mint volt előtte?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 20:48
1/11 anonim válasza:
sőt, ha jól meghúzzák a cérnát, még szűz is leszel
3/11 anonim válasza:
2-es. dehogynem ,csak jó erőben legyen a doki :D
4/11 anonim válasza:
ilyen huje kerdest foltenni.persze igaza van az elsonek meg a szuzesseged is visszakapod:-)))))
5/11 anonim válasza:
A hüvely mérete adott, nem lehet szükebbre varrni. Ezt csak azért mondják néhányan, mert jó ideig a seb helye érzékenyebb, ezért fájdalmas lehet eleinte a szex.
6/11 anonim válasza:
En eddig csak olyat hallottam hogy tágabb lett ! Sajnos a szülés ezzel jár szűkebb nem lesz a punid! :)
7/11 anonim válasza:
szia!
amikor én szültem,a doki azt mondta varrás közben,hogy jó szűkre varr h ne legyen gondom..:) nevetett közben..nem tudom h csak viccelt-e..de nincsenek olyan gondjaim h tág lennék..
8/11 anonim válasza:
jól van na
válasz: ha bejárat szűkebb lenne, az csak a behatolást nehezítené, ami a pasinak jó lenne, neked kellemetlen
a szülés által kitágított hüvelyt a varrás nem fogja összébb húzni, tehát az élvezet nem lesz nagyobb
9/11 Jégtánc válasza:
Nem lesz szűkebb:))) Jajj olyan jót nevettem,kedves válaszolók:)) Könnyem is kicsordult:))
10/11 anonim válasza:
Sajnos nekem mindkettővel műtöttek szülés után, mert nem állt el a vérzés, ezért kaptam az elsővel plusz 28 varratot, kívűl-belül, a másodiknál nem tudtam számolni mert elaltattak, de háromszor voltam varratszedésen, mert nem gyógyult. Hát nekem jó szűk lett, főleg a màsodik után! De ezt nem kívánom senkinek, hogy így szűküljön!!! Sztem csak ilyen esetben lehet szűkebb, mikor, életmentés miatt mindenhol húzzák össze a bőrt ahol tudják, hogy elálljon a vérzés! És egyébként rossz volt utána sokáig a sex, mivel nagyon szűk volt! Kedves kérdező! Ha erre vágynál, inkább verd is ki a fejedből, ezt a fájdalmat senkinek nem kívánnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!