Ha szorosabbra varrnak össze szülés után, akkor tényleg szűkebb lesz a "bejárat" mint volt előtte?
Figyelt kérdés
2012. okt. 25. 20:48
11/11 anonim válasza:
az elsőn nagyon nagyon jót nevettem!!! de egyébként rengeteg doki mondja ezt varráskor ám!! És sokan komolyan is veszik, nem egy kismama barátnőmtől ismerősömtől hallottam ezt: Igen lett gátmetszésem végül, de a dokim azt mondta varráskor hogy jól összevarrja hogy apa is örüljön(!!!).
És hogy milyen rendes a doki mert szűkre varrta.
Na. Hogy ez most csak vicc akar lenni azt nem tudom, de nekem is mondta a dokim és nem úgy tűnt mint aki poénkodik.
Nekem 3 babám van, ebből 2 4 kiló feletti volt jóval és jó nagy buksival így bevallom hónapok intimtornájába került mire rendeződtek a dolgok odalent. De szűz már nem leszek :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!