Ha beindul a szülés, eszetekbe jutott még félni, vagy már inkább izgalom, várakozás?
Figyelt kérdés
Mire van még idő olyankor?
Pl:lesz időm hajat mosni?vagy nem fog érdekelni?vagy megborotválkozni?vagy az se izgat majd?
2009. nov. 28. 10:15
11/12 anonim válasza:
Én iszonyatosan féltem a szüléstől, ahhoz képest már kettőn túl vagyok :D:D, de amikor elkezdődött eszembe se jutott a félelmem. Az elsőnél jöttek a fájások, még lezuhiztam, hajat mostam - szárítottam, majd 5 percesekkel mentünk a kórházba. A másodiknál elkezdett folyni a vizem, fájás nem volt, rögtön bementünk a kórházba, ahol oxitocin szurikat kaptam és jöttek a fájások...az első 4 óra alatt megvolt - az első fájástól számítva, a második 6 óra alatt - a víz elfolyásától számítva. A fájásokra koncentráltam mindig, meg azt csináltam amit mondtak, egyáltalán nem jutott ott eszembe félni :D
12/12 anonim válasza:
Én ki voltam nyílva, ezért kórházban voltam. Reggel 6 órakor közöltem a férjemmel(telefonon) és az orvossal, hogy szülni fogok.
Senki nem hitte el :)
Fájás nuku, aztán elhánytam magam és röpke fél óra alatt megvolt a baba.
Férj persze lekéste a papás szülést, munkába menet "ugrott" be 8 előtt, hogy mi is van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!